Maria Constantin, pregătită să devină din nou mamă. ”Să fie haos”

30.05.2020, 15:54
Maria Constantin, pregătită să devină din nou mamă. ”Să fie haos”

Interpreta de muzică populară Maria Constantin a mărturisit că și-ar dori să devină din nou mămică. Vedeta afirmă că dintotdeauna a vrut să aibă o familie cu mulți copii.

La emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, cântăreața de muzică populară Maria Constantin a dezvăluit că și-a dorit de când era adolescentă să aibă o familie numeroasă, cu muți băieți, care să-i umple casa cu ocazia sărbătorilor.

„Da, de ce nu? Îmi plac foate mult copiii și când eram la vârsta adolescenței ziceam că voiam să mă căsătoresc și să am mulți băieți și când vin Sărbătorile, masa de Crăciun, să ne strângem cu toții și să îi văd cum aleargă, să fie haos”, a declarat vedeta, citată de Antena Stars.

A fost căsătorită de două ori și are un copil

În plan personal, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață anul trecut și de care s-a despărțit cu mare scandal. De curând, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

A trecut prin clipe grele

Maria Constantin a afirmat, la emisiunea mai sus-menționată, că a avut parte de momente dificile, mai ales după dispariția tatălui său.

„Se întâmplase și acel eveniment nefericit cu tatăl meu și încercam să fiu eu cea mai puternică dintre toți. Ulterior a urmat un nou eșec din viața mea și simțeam că parcă… nu știu…

Ce am făcut în viața asta atât de mult rău ca sa trag aceste lucruri și chiar sunt un om destul de bun și am încercat tot timpul să ajut și mi se părea nedrept”, s-a confesat cunoscuta interpretă de muzică populară.

citește și...