Maria Constantin, dezvăluiri fără perdea despre noul iubit. Ce a mărturisit despre tânărul care a cucerit-o

18.10.2020, 18:49
Maria Constantin, dezvăluiri fără perdea despre noul iubit. Ce a mărturisit despre tânărul care a cucerit-o
Maria Constantin, dezvăluiri fără perdea despre noul iubit. Ce a mărturisit despre tânărul care a cucerit-o

De câteva luni bune, Maria Constantin iubește din nou! Solista de muzică populară a fost surprinsă în tandrețuri cu un tânăr, pe litoralul românesc. Maria Constantin a bifat două divorțuri, însă nu se ferește să iubească iar.

Duminică, 18 octombrie, solista a fost invitată în cadrul emisiunii ‘Acces Direct de Weekend’. Ea și-a asumat noua relație și a făcut dezvăluiri despre noul bărbat din viața ei. Aceasta a ținut să precizeze că iubitul său nu este persoană publică.

Maria Constantin are un nou iubit

Bărbatul se numește Robert și a fost supranumit ‘crai de Argeș’. În plus, cei doi nu se feresc să apară în public, iar recent au fost prezenți la cununia civilă a interpretului de muzică populară Valentin Sanfira cu Codruța Filip. La începutul acestui an, Maria Constantin s-a despărțit de fostul fotbalist Dacian Varga.

‘Este destul de bine că nu sunt singură, pentru că mă gândesc că, na, nu sunt nici urâtă, nu am nicio problemă, înseamnă că… ar fi o problemă să nu fiu cu cineva! Nu, nu este o persoană publică.

Dar, după cum spuneam, de ceva timp nu mai dau detalii despre viața mea persoanlă și încerc să o țin departe de ochii presei, pentru că, până în momentul în care o să fiu eu sigură că e omul potrivit, la momentul potrivit și cred eu și bănuiesc, voi bănui că va fi cu mine până la adânci bătrâneți, cu siguranță nu o să dau niciun detaliu. Pentru că nu vreau să se mizeze atât de mult pe această temă personală’, a declarat Maria Constantin, la Antena 1.

A fost căsătorită de două ori

Maria Constantin a fost măritată prima dată cu artistul Ciprian Tapotă, alături de care are un băiat, pe nume Codrin. În 2015, ea s-a căsătorit cu afaceristul Marcel Toader de care s-a separat cu scandal, trei ani mai târziu. Fostul rugbist a murit pe 3 august 2019 în urma unui stop cardiac, la vârsta de 56 de ani.

citește și...