Maria Constantin dă cărțile pe față despre Gabriela Cristea. ”Mai erau câteva lucruri de-ale ei în casă”

29.01.2022, 14:56
Maria Constantin dă cărțile pe față despre Gabriela Cristea. ”Mai erau câteva lucruri de-ale ei în casă”
Maria Constantin dă cărțile pe față despre Gabriela Cristea. ”Mai erau câteva lucruri de-ale ei în casă”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 34 de ani, a făcut declarații despre vedeta de televiziune Gabriela Cristea, care i-a fost soție lui Marcel Toader înaintea ei. ”Mai erau câteva lucruri de-ale ei în casă”, a spus artista de folclor. de asemenea, Maria Constantin a făcut dezvăluiri și despre căsnicia pe care a avut-o cu Marcel Toader.

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.  Acum, între cele două vedete care au fost căsătorite cu Marcel Toader este scandal.

Maria Constantin dă cărțile pe față despre Gabriela Cristea. ”Nicviodată nu m-am întâlnit cu această doamnă”

 

Invitată în cadrul emisiunii “Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu, Maria Constantin a vorbit despre Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader. “Niciodată nu m-am întâlnit cu această doamnă. (…) Am fost chemată la o emisiune și era o chestie cu sosuri picante. Și, la un moment dat, întrebarea era “Spune 3 lucruri negative despre Gabriela Cristea”. Am spus și eu ce am văzut în ultima perioadă pe la televizor, dar nu ce am auzit. Ce am văzut eu și am sesizat, adică la modul că a început să se îngrașe un pic, că nu știu ce, dar nu a fost cu intenție, pentru că nu o cunosc și nu am ce spune despre ea”, a declarat cântăreața de muzică populară, potrivit wowbiz.ro.

Artista a mărturisit că, în timp ce era căsătorită cu Marcel Toader și locuiau împreună, aceasta a dat peste câteva lucruri de-ale Gabrielei Cristea, pe care le-a păstrat: “Mai erau câteva lucruri de-ale ei în casă. Nu am vrut să le arunc pentru că nu mă deranjează. O dată ce o poveste este încheiată, e prea puțin important. Ulterior, și eu am lăsat multe lucruri. De la ea a rămas o casetă de make-up și câteva creme”.

Ce a dezvăluit Maria Constantn despre mariajul cu Marcel Toader

Maria Costatn a făcut declarații și despre mariajul pe care l-a avut cu Marcel Toader și despre ce a dus la separarea lor. ”I-am povestit despre o relație din trecut. Și atunci acea relație și acea poveste, el a transpus-o în prezent. Lucrurile erau adevărate, dar ele s-au întâmplat până să îl cunosc pe fostul meu soț. Eu i le-am povestit prin prisma faptului că aveau cunoștinte comune și am zis că trebuie să fiu sinceră”, a afirmat vedeta, potrivit click.ro.

”Am am avut o perioadă foarte proastă. Îmi murise tatăl, nu-mi doream să plec de acolo, că vin acasă și erau gândurile, problemele… Nu am reușit să plâng după moartea tatălui meu, era ceva ce țineam în mine. Lucrul acesta a dăunat relației, m-a degradat pe mine sentimental. Nu mai vedeam fericire, mi se părea că totul se întâmplă fără niciun scop: El ieșise mai repede din show(n.r. ”Ferma vedetelor”) că mă simt mult mai bine singură, liberă. Apoi lucrurile le-am văzut altfel, ca și cum mă îngrădea să fac anumite chestii și mi-am dat seama că nu este o iubire, ci o dependență”, a mai spus Maria Constantin.


”Noi trăiam efectiv din evenimentele pe care eu le aveam. Într-adevăr, foarte multe relații le avea el, unde aveam intrările… Este adevărat că am câștigat notorietate, dar dacă nu eram talentată… Când un om nu are talent și nu este telegenic și nu are nici măcar ceva de spus, atunci nu îl poți promova. Marcel Toader m-a ajutat în proporție de 50%, dar nu m-a ajutat material sau cu munca pe care o depuneam, nu m-a ajutat să-mi dea vreo sumă de bani. Ba, din contră. Când eu am plecat pe data de 31 iulie, vreau să spun că aveam 6000 în contul firmei. Am scos jumătate pentru el, jumătate am păstrat eu. Eu investisem în acel apartament. Am cumpărat mobila, am cumpărat covoare… am renovat, am făcut absolut tot și apoi, la tv, văd că se spune că nu am făcut nimic, că am luat toți banii. Nu știu care bani… Nu știu dacă eram obligată să las, dar am lăsat pentru că știam că se descurcă foarte greu cu banii. Nu greu, foarte greu. Avea datorii foarte mari. Am încercat să-l ajut, dar eu efectiv nu mai puteam sufletește să stau, nu din alt punct de vedere. Pentru mine datoriile nu sunt o problemă”, a încheiat aceasta.

citește și...