Magda Pălimariu dă detalii din mariajul său. ”Încercăm zi de zi să învățăm cât mai multe unul despre celălalt și unul de la celălalt”

22.06.2022, 12:28
Magda Pălimariu dă detalii din mariajul său. ”Încercăm zi de zi să învățăm cât mai multe unul despre celălalt și unul de la celălalt”
Magda Pălimariu dă detalii din mariajul său. ”Încercăm zi de zi să învățăm cât mai multe unul despre celălalt și unul de la celălalt”

Vedeta de televiziune Magda Pălimariu așteaptă primul ei copil. Vedeta este căsătorită cu Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț din Norvegia. Magda Pălimariu a dat detalii din căsnicia sa.”Încercăm zi de zi să învățăm cât mai multe unul despre celălalt și unul de la celălalt”, a spus vedeta despre partenerul său de viață.

Magda Pălimariu lucrează de foarte mulți ani la Pro TV, acolo unde prezintă rubrica Meteo din cadrul jurnalelor de știri. În plan personal, Magda Pălimariu a fost căsătorită și a divorțat în mare secret în anul 2016. Vedeta nu a dezvăluit niciodată cu cine s-a măritat. Magda Pălimariu s-a căsătorit dn nou anul trecut. Evenimentul a avut loc în cadru restrâns, doar prietenii apropiați și familia fiind alături de miri. Soțul Magdei Pălimariu se numește Ionuț Eriksen și este președintele Camerei de Comerț din Norvegia.

Magda Pălimariu este însărrcinată cu primul său copil, bebelușul urmând să vină pe lume în luna august a acestui an. Vedeta va avea un băiețel. Magda Pălimariu a vorbit despre relația cu partenerul său de viață într-un interviu pentru revista Viva.

Magda Pălimariu dă detalii din mariajul său. ”Nu zic că este totul roz, dar comunicăm foarte mult”

”Încercăm zi de zi să învățăm cât mai multe unul despre celălalt și unul de la celălalt, astfel încât să putem găsi o cale de mijloc și soluții atunci când lucrurile nu stau neapărat așa cum ne-am dori noi. Învățăm să ne acceptăm și defectele sau lucrurile care pentru unul dintre noi păreau normale până în momentul în care am devenit un cuplu, iar pentru celălalt erau neobișnuite. Fiecare a avut modul lui de viață, tabieturile sau convingerile lui, așadar fiecare trebuie, cum spuneam, să învețe de la celălalt și să îl accepte așa cum este. Dar noi avem noroc în acest sens, pentru că în foarte multe privințe ne asemănăm foarte tare și nu vedem lucrurile foarte diferit. În această relație știm să ne bucurăm de tot ce este frumos și minunat și, în același timp, atunci când apar nori pe cerul dragostei știm cum – și avem și puterea – să readucem soarele”, a declarat Magda Pălimariu pentru sursa mai sus-menționată.

”Atât eu, cât și soțul meu avem maturitatea emoțională, câștigată în timp, care ne ajută să depășim altfel situațiile și provocările pe care le întâmpinăm. Nu zic că este totul roz, dar comunicăm foarte mult, știm clar ce ne dorim și încercăm de fiecare dată să găsim soluția benefică pentru amândoi, de fapt, pentru familia noastră”, a adăugat ea.

citește și...