Cine este soțul vedetei TV Magda Pălimariu. Cu ce se ocupă acesta

01.10.2021, 16:35
Cine este soțul vedetei TV Magda Pălimariu. Cu ce se ocupă acesta
Cine este soțul vedetei TV Magda Pălimariu. Cu ce se ocupă acesta
Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Meteo de la postul de televiziune Pro TV, s-a măritat în mare secret în urmă cu ceva timp. Acum s-a aflat cine este bărbatul care i-a cucerit inima vedetei de televiziune. Magda Pălimariu a mărturisit că nu a avut încă parte de o lună de miere, dar își dorește foarte mult acest lucru.Magda Pălimariu s-a căsătorit de curând. Evenimentul a avut loc în cadru restrâns, doar prietenii apropiați și familia fiind alături de miri.După evenimentul important care a avut loc în viața sa, Magda Pălimariu a făcut declarații pentru revista Viva.

Cine este soțul vedetei TV Magda Pălimariu. Ionuț Eriksen este președintele Camerei de Comerț din Norvegia

Potrivit sursei mai sus-menționate, soțul Magdei Pălimariu se numește Ionuț Eriksen și este președintele Camerei de Comerț din Norvegia. ”Am făcut cununia civilă, urmată de cea religioasă – pentru că era importantă pentru noi, iar ziua s-a încheiat cu o petrecere. Totul a fost imediat după ziua mea de naștere”, a spus vedeta.

Magda Pălimariu a mărturisit că își dorește să aibă parte de o lună de miere: ”Atât de mult iubesc să călătoresc, încât chiar mi-aș dori, literalmente, o LUNĂ de miere. Nu, nu am avut o lună de miere, dar am reușit să plecăm câteva zile, înainte de nuntă, în Marbella, iar după căsătorie am fost un pic la Iași și, apoi, direct în Norvegia. Urmează să plecăm din nou în Marbella (locul nostru preferat), însă vrem să vedem cum evoluează restricțiile. Punem siguranța pe primul loc”.

Fotografii de la nunta Magdei Pălimariu puteți vedea AICI

Ce a declarat Magda Pălimariu despre viața sa sentimentală

Magda Pălimariu lucrează de foarte mulți ani la Pro TV, acolo unde prezintă rubrica Meteo din cadrul jurnalelor de știri. Magda Pălimariu a mai fost căsătorită și a divorțat în mare secret în anul 2016. Vedeta nu a dezvăluit niciodată cu cine s-a măritat. De altfel, Magda Pălimariu este extrem de reținută în declarații atunci când vine vorba despre viața sa sentimentală.

”Nu mi-am expus niciodată viața personală și nu pentru că nu mi-o asum. Dar în situații de genul, dacă vorbesc despre un potențial partener, simt că-i încalc intimitatea. Pot spune că sunt foarte bine așa cum sunt în acest moment”, a declarat Magda Pălimariu pentru revista Avantaje.

citește și...