Viața Magdei Pălimariu după o căsnicie eșuată. ”Cu atât mai mult cu cât știu că am atâta dragoste de dăruit”

07.08.2020, 14:43
Viața Magdei Pălimariu după o căsnicie eșuată. ”Cu atât mai mult cu cât știu că am atâta dragoste de dăruit”
Viata Magdei Pălimariu după o căsnicie eșuată. ”Cu atât mai mult cu cât știu că am atâta dragoste de dăruit”

Prezentatoarea de televiziune Magda Pălimariu a fost căsătorită și a ajuns la divorțș. Despre viața sa a făcut declarații vedeta în cadrul unui interviu.

Magda Pălimariu lucrează de foarte mulți ani la Pro TV, acolo unde prezintă rubrica Meteo din cadrul jurnalelor de știri.

Magda Pălimariu a fost căsătorită și a divorțat în mare secret în anul 2016. Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV nu a dezvăluit niciodată cu cine s-a măritat.

”Relația cu fostul meu soț a durat cinci ani, iar căsătoria noastră a durat un an. Nu mi se pare că este o perioadă foarte scurtă și nu cred că ceilalți patru ani petrecuți împreună se anulează în favoarea unui an în care am fost căsătoriți cu acte. A fost o relație extraordinară”, explica Magda Pălimariu.

Despre viața sa a făcut vedeta declarații într-un interviu pentru revista Viva.

Întrebată dacă mai crede în iubire după ce a trecut printr-un divorț, Magda Pălimariu a spus:

”Pentru mine, iubirea este esența vieții, și aici mă refer la iubirea care vine din străfundurile ființei. Cea care apropie oamenii într-o conexiune și care, în cele din urmă, este un mister… Așa că, da, sigur cred în iubire! Cu atât mai mult cu cât știu că am atâta dragoste de dăruit. În același timp, îmi dau seama că există oameni care în urma decepțiilor în dragoste se închid în ei și ajung să fie dezamăgiți de viață în general, intrând astfel într-un cerc vicios. Iar singura șansă de ieșire este, culmea!, tot dragostea”.

”Trebuie să ne găsim puterea de a depăși orice obstacol”

Prezentatoarea de la Pro TV a vorbit și despre o eventuală nouă căsătorie.

”Așa cum am mai spus, pentru mine, iubirea este esența vieții. Acea iubire care ne definește, pe care o simțim pentru toate persoanele dragi nouă. Și da, sigur, cred în iubire. Cred că, atâta timp cât avem dragoste de dăruit nu trebuie să rămânem acaparați de dezamăgirile din trecut, așa cum li se întâmplă unora, din păcate.

Trebuie să ne găsim puterea de a depăși orice obstacol și să avem mereu încredere în lucrurile frumoase. Iar dragostea este unul dintre ele.

Mi se pare ideal ca oamenii să se căsătorească și să rămână împreună. Dar este adevărat că există căsnicii care nu funcționează, iar acest lucru nu trebuie să formeze un blocaj. Trebuie să ne bucurăm în continuare de lucrurile frumoase pe care le avem de trăit”, a afirmat ea.

citește și...