Magda Pălimariu s-a măritat în mare secret! A fost o mireasă superbă – FOTO

23.08.2021, 20:34
Magda Pălimariu s-a măritat în mare secret! A fost o mireasă superbă - FOTO
Magda Pălimariu s-a măritat în mare secret! A fost o mireasă superbă - FOTO

Magda Pălimariu a știut dintotdeauna să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV i-a uimit pe toți recent, după ce a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la nunta ei. 

Magda Pălimariu s-a măritat în mare secret, weekend-ul trecut. Vedeta de la PRO TV a făcut cununia civilă și ceremonia religioasă în aceeași zi. La fericitul eveniment nu au participat decât familia și câțiva prieteni apropiați ai mirilor.

Magda Pălimariu s-a măritat în mare secret

Magda Pălimariu s-a căsătorit a doua oară, după ce a divorțat de Piticu de la trupa Simplu. Prezentatoarea tv nu a dat foarte multe detalii despre cel de-al doilea soț.

”Când faci parte dintr-o echipă minunată, locul de muncă e a doua casă, unde vii în fiecare zi cu mare drag! Săptămâna aceasta am început așa! Vedem până la finalul săptămânii, ce se mai întâmplă…”, a scris Magda pe Instagram.

Pentru ziua cea mare, Magda Pălimariu a purtat o rochie de culoarea untului, mulată, cu dantelă în zona decolteului și mâneci lungi.

Potrivit VIVA!, Magda Pălimariu s-a cununat la Primăria Sectorului 1, iar ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Nicolae.

Ce afacere are Magda Pălimariu

Magda Pălimariu a vorbit despre afacerea pe care o are într-un interviu pentru tvmania.ro. Aceasta a dezvăluit că afacerea a pornit din pasiunea pentru bijuterii.

Magda Pălimariu a creat bijuterii, dar și o linie vestimentară, unele ținute purtându-le atunci când prezintă rubrica ”Meteo”. „Îmi plac foarte mult accesoriile, hainele elegante, iar fetele care mă urmăresc pe social media mă întreabă adesea despre ținutele mele, despre bijuterii. Așa că am pus în practică tot ceea ce am învățat de-a lungul timpului, tot ceea ce-mi place mie și am creat bijuterii care să mă reprezinte, dar și o linie vestimentară, cu ținute feminine, pe care le port adesea la meteo”, a declarat vedeta.

citește și...