Magda Pălimariu este însărcinată. Când va naște vedeta

30.05.2022, 13:06
Magda Pălimariu este însărcinată. Când va naște vedeta
Magda Pălimariu este însărcinată. Când va naște vedeta

Vedeta de televiziune Magda Pălimariu așteaptă primul ei copil. Vedeta este căsătorită cu Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț din Norvegia. Magda Pălimariu este însărcinată în șapte luni și urmează să nască în luna august a acestui an. Aceasta a dat mai multe detalii despre sarrcina sa în cadrul unui interviu.

Magda Pălimariu lucrează de foarte mulți ani la Pro TV, acolo unde prezintă rubrica Meteo din cadrul jurnalelor de știri. În plan personal, Magda Pălimariu a fost căsătorită și a divorțat în mare secret în anul 2016. Vedeta nu a dezvăluit niciodată cu cine s-a măritat. Magda Pălimariu s-a căsătorit dn nou anul trecut. Evenimentul a avut loc în cadru restrâns, doar prietenii apropiați și familia fiind alături de miri. Soțul Magdei Pălimariu se numește Ionuț Eriksen și este președintele Camerei de Comerț din Norvegia.

În prezent, Magda Pălimariu și actualul său soț fac naveta între România și Novegia. Vedeta TV a mărturisit că nu are de gând să se mute definitiv în Norvegia și nici să renunțe la jobul său de la Pro TV, așa cum s-a speculat. Acum, magda Pălimariu a an unțat că este însărrcinată în șapte luni, bebelușul urmând să vină pe lume în luna agust a acestui an.  Vedeta va avea un băiețel.

Magda Pălimariu este însărcinată. ”O să fie tot Leu, ca mami”

”Ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi. Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul… Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami”, a dezvăluit Magda Pălimariu pentru revista Viva.

”Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni de zile, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri – le-am avut pe toate. Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii. Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe. Dar gândul că în curând o să îmi țin copilașul în brațe și bucuria pe care o am în suflet știind că nu mai e mult până în acel moment îmi dau putere să trec peste toate”, a mai spus vedeta TV.

citește și...