Cum a fost prima emisiune live pentru Magda Pălimariu. ”Îmi amintesc că am avut emoții mari”

21.08.2020, 13:46
Cum a fost prima emisiune live pentru Magda Pălimariu. ”Îmi amintesc că am avut emoții mari”
Cum a fost prima emisiune live pentru Magda Pălimariu. ”Îmi amintesc că am avut emoții mari”

Magda Pălimariu și-a amintit de prima sa emisiune live la Pro TV. Vedeta a explicat ce sentimente au încercat-o.

Magda Pălimariu lucrează de foarte mulți ani la Pro TV, acolo unde prezintă rubrica Meteo din cadrul jurnalelor de știri. Vedeta de televiziune și-a amintit despre prima sa emisiune live. A mărturisit că a avut emoții mari, însă încurajările colegilor au reușit să o ajute.

”Îmi amintesc că am avut emoții mari. Prima dată când am intrat în direct, la PRO TV, m-a ajutat foarte mult starea pozitivă a colegilor și a întregii echipe. Emoțiile sunt într-adevăr bune, atâta timp cât sunt constructive. Nu am avut niciodată teama că voi încurca ceva. Chiar și așa, până la urmă, ar fi fost firesc.

Probabil, la început, a fost mai degrabă teama de a nu avea vreun blocaj. Dar au trecut 13 ani de atunci, platoul este ca a doua mea casă și nu întâmpin necunoscute. Da, vremea este o necunoscută, dar citesc întotdeauna prognoza meteorologilor și sunt bine documentată”, a declarat Magda Pălimariu pentru revista Viva.


Ce spune despre eventualitatea de a prezenta un alt tip de emisiune

Magda Pălimariu a vorbit și despre posibilitatea de a prezenta un alt gen de emisiune în afară de rubrica meteo. Prezentatoarea a afirmat că se simte foarte bine la rubrica meteo, dar este deschisă oportunităților.

”Atunci când îți este bine acolo unde ești și faci lucrurile cu drag, nu te gândești să schimbi ceva. Rubrica meteo face parte din viața mea și totul este perfect așa cum este acum. Să știi că am învățat să nu-mi fac planuri și să las lucrurile să se așeze în ritmul lor. Bineînțeles că orice schimbare, care să vină în completarea rubricii meteo și cu care să rezonez, este binevenită”, a mai explicat vedeta de televiziune pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...