Magda Pălimariu dă detalii despre sarcină. ”Am luat in greutate destul de mult”

17.07.2022, 11:48
Magda Pălimariu dă detalii despre sarcină. ”Am luat in greutate destul de mult”
Magda Pălimariu dă detalii despre sarcină

Vedeta de televiziune Magda Pălimariu este însărcinată cu primul său copil. Acesta se află în ultimul trimestru de sarrcină. pe contul său de socializare, magda Pălimariu a publicat mai multe fotografii în care își etalează burtica de gravidă și a vorbuit despre perioada de sarcină. ”Am luat in greutate destul de mult”, a spus ea, printre altele.

Magda Pălimariu lucrează de foarte mulți ani la Pro TV, acolo unde prezintă rubrica Meteo din cadrul jurnalelor de știri. În plan personal, Magda Pălimariu a fost căsătorită și a divorțat în mare secret în anul 2016. Vedeta nu a dezvăluit niciodată cu cine s-a măritat. Magda Pălimariu s-a căsătorit dn nou anul trecut. Evenimentul a avut loc în cadru restrâns, doar prietenii apropiați și familia fiind alături de miri. Soțul Magdei Pălimariu se numește Ionuț Eriksen și este președintele Camerei de Comerț din Norvegia.

Magda Pălimariu este însărrcinată cu primul său copil, bebelușul urmând să vină pe lume în luna august a acestui an. Vedeta va avea un băiețel. Pe contul său de socializare, aceasta a publicat mai multe fotografii în care își etalează burtica de gravidă.  Magda Pălimariu a vorbit despre trăirile prin care a trecut de-a lungul sarcinii, enumerând și câteva modificări prin care a trecut, atât la nivel fizic, cât și psihic.

Magda Pălimariu dă detalii despre sarcină. ”Sunt binecuvântată și sunt recunoscătoare pentru tot ce am și pentru că urmează să se întâmple o minune în viața mea”

”Odată cu apariția sarcinii, pe lânga bucurie și fericire, am cunoscut o serie de modificări la nivel metabolic, dar și psihic. Este incredibil cum se poate modifica totul in doar câteva luni. Am luat in greutate destul de mult, însă totul a fost treptat, așa ca m-am obisnuit cu fiecare zi care a trecut. Ca viitoare mamă trebuie să sa te obișnuiești cu noul statut psiho-social. Responabilitățile care îti revin declanșează adesea în cele nouă luni de sarcină schimbări dese și bruste ale stării de dispoziție”, a scris Magda Pălimariu în mediul online.
”O femeie gravida se poate simți adesea tristă, distrată, incapabilă de a se concentra. Toate acestea au ca substrat hormonii de sarcină, dar și emoțiile puternice pe care o viitoare mamă le simte. Dar ce mai conteaza atât timp când stii ce mare bucurie te așteaptă? A da viața este un miracol. Și consider ca sunt binecuvântata și sunt recunoscătoare pentru tot ce am și pentru ca urmează sa se întâmple o minune in viața mea. Multumesc Doamne!”, a adăugat vedeta.
citește și...