Magda Pălimariu dă detalii despre sarcină. ”Mi-e puțin teamă, de ce să nu recunosc, de naștere”

14.06.2022, 13:48
Magda Pălimariu dă detalii despre sarcină. ”Mi-e puțin teamă, de ce să nu recunosc, de naștere”
Magda Pălimariu dă detalii despre sarcină. ”Mi-e puțin teamă, de ce să nu recunosc, de naștere”

Vedeta de televiziune Magda Pălimariu așteaptă primul ei copil. Vedeta este căsătorită cu Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț din Norvegia. Magda Pălimariu este însărcinată în șapte luni și urmează să nască în luna august a acestui an. Aceasta a dat mai multe detalii despre sarcina sa în cadrul unui interviu.

Magda Pălimariu lucrează de foarte mulți ani la Pro TV, acolo unde prezintă rubrica Meteo din cadrul jurnalelor de știri. În plan personal, Magda Pălimariu a fost căsătorită și a divorțat în mare secret în anul 2016. Vedeta nu a dezvăluit niciodată cu cine s-a măritat. Magda Pălimariu s-a căsătorit dn nou anul trecut. Evenimentul a avut loc în cadru restrâns, doar prietenii apropiați și familia fiind alături de miri. Soțul Magdei Pălimariu se numește Ionuț Eriksen și este președintele Camerei de Comerț din Norvegia.

Magda Pălimariu este însărrcinată cu primul său copil, bebelușul urmând să vină pe lume în luna august a acestui an. Vedeta va avea un băiețel. Pezentatoarea TV a dat detalii despre sarcină pentru revista Viva.

Magda Pălimariu dă detalii despre sarcină. ”Nu excludem varianta unei bone”

”Mi-e puțin teamă, de ce să nu recunosc, de naștere, având în vedere că e prima oară și nu știu cum va reacționa organismul meu înainte și după. Și, evident, îmi vin tot felul de griji în minte legate de bebeluș. Să fie totul bine… Da, ne pregătim ușor cu lucrurile esențiale de care are nevoie copilașul atunci când va ajunge acasă – pătuț, cărucior, însă mai avem timp pentru restul. Nu e un stres pentru noi acest lucru”, a declarat Magda Pălimariu.


Vedeta a explicat și cine o va ajuta cu creșterea micuțului după ce acesta va veni pe lume: ”O să vedem la momentul respectiv, nu excludem varianta unei bone, însă în primele săptămâni soțul meu o să își ia concediu pentru a sta acasă alături de noi și pentru a ne ajuta”.

citește și...