Iubitul Andei Adam, executat silit pentru 100.000 de dolari. Ce probleme cu justiția a avut omul de afaceri

01.11.2021, 14:54
Iubitul Andei Adam, executat silit pentru 100.000 de dolari. Ce probleme cu justiția a avut omul de afaceri

Omul de afaceri, Eudor Yosif Mohaci, a trecut prin momente dificile, în trecut. Viitorul soț al artistei Anda Adam a avut probleme cu justiția, în urmă cu patru ani, când a fost executat silit, după ce a girat cu un imobil pentru un împrumut de 100.000 de dolari.

Recent, bărbatul a cerut-o în căsătorie pe artista Anda Adam.

Viața omului de afaceri nu a fost dintotdeauna presărată cu momente pozitive. Eudor Yosif Mohaci a trecut prin clipe grele, recent, când a ajuns în fața instanței de judecată, din cauza datoriilor. Biroul Executorilor Judecătorești Asociați Dragomir Daniel și Stepanov Voislav, la cererea unui creditor, l-a acționat în judecată pe Eudor Yosif Mohaci, din cauza unei sume consistente, pe care omul de afaceri a împrumutat-o, girând cu propria casă.

Omul de afaceri a împrumutat 108.227,67 de dolari

 

„Încuviinţează executarea silită în dosarul execuţional nr. 673/EXE/2017 al Biroului Executorilor Judecătorești Asociați Dragomir Daniel și Stepanov Voislav, la cererea creditorului T. H. V. împotriva debitorului Mohaci Eudor Yosif. Autorizează creditoarea să treacă la executarea silită, prin toate formele de executare admise de lege, în vedere punerii în executare a titlului executoriu reprezentat Contract de Împrumut cu Garanţie Imobiliară încheiat la data de 15.11.2011 la BNP „Todor Dan” şi autentificat prin Încheierea de Autentificare nr. 1950 din data de 15.11.2011 (…) în vederea recuperării sumei de 347.584 lei reprezentând echivalentul a 108.227,67 USD (la cursul BNR din ziua plăţii) debit calculat la cursul de schimba valutare al BNR de 3,2116 LEI/USD din ziua plăţii, precum şi a cheltuielilor de executare silită, prin toate formele de executare admise prin lege. Fără cale de atac”, a decis instanța, în anul 2017.

Problemele financiare au fost depășite de Eudor Yosif Mohaci, însă, ulterior, acesta s-a confruntat cu un proces împotriva fostei partenere.

Omul de afaceri a decis, anul trecut, să deschidă un proces împotriva fostei neveste, după ce aceasta i-a interzis să-și vadă fetița și să o ia câteva zile, într-o vacanță. Afaceristul s-a văzut nevoit să acționeze în justiție, pentru a putea să își vadă copilul.

Eudor Yosif Mohaci nu are voie să părăsească țara cu fetița

Instanța a obligat-o pe femeie să achite cheltuielile de judecată parțiale de 300 de euro, iar pe afacerist să nu părăsească țara cu fetița, potrivit unei decizii din anul 2020,  arată spynews.ro.

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, a fost cerută în căsătorie de actualului ei partener, Yosif Eudor Mohaci. cerea în căsătorie a avut loc în Turcia, la Cappadocia. Vedeta a dat publicității fotografii de la importantul eveniment din viața sa. ”Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru”, a declarat artista.

Anda Adam a fost cerută în căsătorie în Cappadocia

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați. În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat de curând.

În cadrul unei ediții ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acesta dăruindu-i deja inelul de logodnă. Pe contul său de Instagram, Anda Adam a dat publicității acum mai multe imagini de la cererea în căsătorie care a avut loc în Turcia, la Cappadocia. Vedeta a dat detalii despre cum a fost emoționantul moment al cererii în căsătorie.

 

citește și...