Irina Fodor și Oase dau detalii despre filmările de la ”America Express”. ”A fost foarte, foarte periculos”

29.11.2022, 12:30
Irina Fodor și Oase dau detalii despre filmările de la ”America Express”. ”A fost foarte, foarte periculos”
Irina Fodor și Oase dau detalii despre filmările de la ”America Express”

Irina Fodor și Oase, pe numele său real Ionuț Dongo, au fost invitați la o emisiune de la Antena 1, unde au dat detalii despre filmările pentru show-ul ”America Express”, care urmează să fie difuzat în curând. ”Nu mi se pare de joacă în Mexic, a fost foarte, foarte periculos”, a declarat oase, care este co-prezentator al reality show-ului.

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro. Cel mai nou sezon al show-ului numit de acum ”America Express” va fi prezentat de Irina Fodor, așa cum s-a întâmplat și în sezonul cu numărul patru ”Asia Express”.  Oase, pe numele său real Ionuţ Dongo, a reușit să câștige sezonul 2 ”Asia Express – Drumul Elefantului”, alături de CRBL. După ce a câștigat competiția respectivă, Oase și-a deschis un bar în centrul Capitalei. Ulterior, acesta a devenit co-prezentator al emisiunii ”Asia Express”. După câștigarea show-ului de la Antena 1, prietenia dintre Oase și CRBL s-a destrămat. Dacă CRBL a făcut numeroase declarații despre ruptura dintre el și Oase, acesta din urmă a preferat să păstreze discreția.

Irina Fodor și Oase dau detalii despre filmările de la ”America Express”. ”A fost, de-a dreptul, periculos, aș spune eu. Ne-am prins de asta încă de la brief-ul de securitate de la început”

Irina Fodor și Oase au fost prezenți în platoul emisiunii matinale ”neatza cu Răzvan și Dani”, unde au dat detalii despre filmările pentru cel mai nou sezon ”America Express”.

„A fost, de-a dreptul, periculos, aș spune eu. Ne-am prins de asta încă de la brief-ul de securitate de la început, unde ni s-au dat detalii despre cum să ne ferim de șerpi, scorpioni și carteluri, în ordinea asta, pentru că erau multe șanse să găsești animăluțele în cameră și cartelurile în fața ușii (…) Sezonul ăsta e plin de ritualuri și tot ce înseamnă spiritualitate. De la ședințe de spiritism, la preoți exorciști”, a dezvăluit Irina Fodor, potrivit spynews.ro.

„Eu m-am speriat că am văzut că o să am bodyguard, m-am simțit foarte important, înarmat. Am văzut și la semafor că se vindeau arme. (…) Nu mi se pare de joacă în Mexic, a fost foarte, foarte periculos, sincer, și au fost și anumite situații despre care probabil nu pot să vorbesc, normal”, a spus și Oase.

 

citește și...