Irina Fodor, despre crizele de astm ale lui Răzvan Fodor. ”De abia mai avea aer să ceară ajutor. L-au luat prietenii noștri și au fugit cu el la spital aproape inconștient”

04.05.2022, 13:41
Irina Fodor, despre crizele de astm ale lui Răzvan Fodor. ”De abia mai avea aer să ceară ajutor. L-au luat prietenii noștri și au fugit cu el la spital aproape inconștient”
Irina Fodor, despre crizele de astm ale lui RRăzvan Fodor. ”De abia mai avea aer să ceară ajutor. L-au luat prietenii noștri și au fugit cu el la spital aproape inconștient”

Irina Fodor a povestit, pe blogul său, despre unele dintre cele mai dificile situații prin care a trecut soțul său, Răzvan Fodor, din cauza crizelor de astm. ”De abia mai avea aer să ceară ajutor. L-au luat prietenii noștri și au fugit cu el la spital aproape inconștient”, a dat detalii partenera de viață a artistului.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți. Pe blogul său, Irina Fodor a scris un text în care povestește despre câteva dintre situațiile-limită prin care a trecut parttenerul său de viață din cauza crizelor de astm.

”Sunt posesoare de soț astmatic. Carismatic, dar astmatic.Ditamai bărbatul piuie de zici că e un cuib de păsărele când apar primele granule de polen. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu fenomenul, piuitul e un sunet șuierător pe care îl face un astmatic când dă de un factor alergic și încearcă să respire, iar plămânii nu mai funcționează cum trebuie. E momentul când trebuie să folosească un inhalator, astfel încât criza să nu se agraveze”, a spus aceasta.

Irina Fodor, despre crizele de astm ale lui Răzvan Fodor. ”Și de acasă am fugit de vreo două ori la Urgențe în pijamale”

”Eram în India și am hotărât, împreună cu restul găștii, să mergem vreo două zile în deșertul Rajasthan, și să dormim peste noapte în mijlocul pustietății… Târziu în noapte, am hotărât să mergem la culcare. Noi am fost o trupă de 8 oameni și dormeam ca sardinele, toți într-un cort. Când să ațipesc, aud un zgomot ciudat, ca un șuierat. Răzvan mă prinde de mână și îmi spune, în timp ce de abia mai respira: “Inhalatorul”. Se sufoca. Afară-beznă, în cort-beznă, iar locația bagajelor noastre- deloc precisă. Știam că am doar câteva minute ca să găsesc medicamentul și m-a luat tremuratul: am pornit, de-a bușilea și am trecut, prin întuneric, peste capetele, mâinile și picioarele prietenilor noștri în timp ce pipăiam disperată colțurile cortului ca să găsesc borseta mea, în care știam că ascunsesem un inhalator pentru cazuri urgente… Știam că el nu se poate mișca și că trebuie să stea cât mai calm ca să poată respira în continuare, iar timpul se scurgea repede. Descopăr borseta, inhalatorul, trec inapoi, prin beznă peste prietenii noștri, ajung la Răzvan: “3, 2, 1, inspiră!”… Din fericire, inhalatorul a fost de ajuns, de data asta. Am mai așteptat puțin, până l-am auzit pe Răzvan că respiră corect și am adormit liniștiți”, a povestit Irina Fodor despre una dintre situațiile prin care a trecut soțul său.


Irina Fodor a dat și alte exemple despre crizele de astm pe care le-a făcut Răzvan Fodor: ”Altă dată, lucrurile au fost mai serioase: la o petrecere surpriză, unde sărbătorita era așteptată pe întuneric de toată gașca, soțu’ nu și-a dat seama că întreaga cameră e ticsită de flori. Când toată lumea a început să cânte “la mulți ani” și luminile s-au aprins, Fodorică de abia mai avea aer să ceară ajutor. L-au luat prietenii noștri și au fugit cu el la spital aproape inconștient. Și de acasă am fugit de vreo două ori la Urgențe în pijamale: o dată, de la prea mult rozmarin într-un preparat, a doua oară, de la un vin bio, de țară (în cazul vinului, se pare că a fost din cauza histaminei)”.

Irina Fodor a prezentat mai multe emisiuni TV

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în cel mai recent sezon, după ce blonda a rămas însărcinată.Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

De asemenea, Irina Fodor prezintă show-ul culinar ”Chefi fără limite”, care are loc în Grecia. În prezent, Irina Fodor este co-prezentatoarea emisiunii ”Dancing on ice – vis în doi”, alături de Ștefan Bănică Junior.

citește și...