Ioana Simion, accident la echitație. Cum se simte soția lui Ilie Năstase

29.08.2022, 16:06
Ioana Simion, accident la echitație. Cum se simte soția lui Ilie Năstase
Ioana Simion, accident la echitație

Ioana Simion, partenera de viață a fostului mare campion la tenis Ilie Năstase, a trecut prin momente extrem de neplăcute în weeken. Aceasta a avut parte de un accident la echitație. Ioana Năstase a fost aruncată de pe cal. Despre incident și despre cum se simte acum a dat aceasta detalii la postul de televiziune Antena Stars.

Ioana Simion a avut parte de un accident la echitație în weekend-ul care a trecut.

”Înainte de a fi aruncată de pe saua lui ”Cezar”!!! Mulțumesc Bunului Dumnezeu  pentru ca m-a salvat și de aceasta data !!!”, a scris Ioana Simion pe contul ei de socializare. despree cum se simte după incident a făcut soția lui Ilie Năstase declarații la postul de televiziune Antena Stars.

Ioana Simion, accident la echitație. ”Mi-am cam văzut moartea cu ochii”

”Nu mă simt prea bine, iau tratament, trebuie să recunosc, mi-am cam văzut moartea cu ochii, m-a aruncat în cap. Calul meu, pe care îl știți voi, doar că el foarte schimbat, am și întrebat ce are calul, mi-a spus că nu are nimic, de obicei se lucra cu el înainte de a încăleca eu, se lucra cu el, timp de 20 de minute, lucra băiatul care se ocupa în mod special de el zilnic”, a explicat Ioana Simion, potrivit spynews.ro.

”Mi-a zdruncinat rău creierii, trebuie să recunosc. Și coloana… Eram pe nisip, ceea ce a fost foarte bine, pentru că a atenuat”, amai spus aceasta.

Ioana Simion, căsnicie cu probleme Ilie Năstase

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara anului 2020. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și iubita acestuia, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de la Caelia Beach, din Mamaia.

Mariajul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase părea că se apropie de final, după ce bruneta a intentat acțiune de divorț la Judecătoria Hârşova, judeţul Constanţa, în data de 2 martie 2021. Deși au petrecut împreună de Paște, anul trecut, cei doi au continuat acțiunea de divorț, prima înfățișare trebuind să aibă loc în data de 24 iunie, după cum declara Ioana Simion.  Ulterior, bruneta a anunțat că a renunțat la divorț. În prezent, relația dintre Ilie Năstase și soția sa este una foarte bună.

citește și...