Reacția lui Ilie Năstase după ce Ioana Simion a băgat actele de divorț. Ce i-a transmis brunetei

03.03.2021, 10:48
Reacția lui Ilie Năstase după ce Ioana Simion a băgat actele de divorț. Ce i-a transmis brunetei
Reacția lui Ilie Năstase după ce Ioana Simion a băgat actele de divorț. Ce i-a transmis brunetei

Marți, 2 martie, Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase a băgat actele de divorț. Femeia a mers la Judecătoria Hârșova, județul Constanța, localitate în care s-a și cununat civil cu fostul tenismen pe 25 aprilie 2019,

Ioana Simion s-a săturat de toate de toate violențele din mariajul cu Ilie Năstase, motiv pentru care a decis să se despartă oficial de acesta.

Ilie Năstase, reacție șocantă după ce Ioana Simion a băgat actele de divorț

“Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe”, a declarat Ioana Năstase pentru Click!

La nici o zi de la prezentarea brunetei la judecătorie, Ilie Năstase a reacționat și s-a comportat ca și cum nu ar fi știut că actuala lui soție a băgat actele de divorț.

„Nu știu nimic, nu am ce să comentez. Vorbiți cu ea. Eu sunt în tren”, a declarat fostul tenisman pentru Click!

Ilie Năstase a refuzat să divorțeze la notar, pe cale amiabilă, acesta dorind o separare în instanță. Ioana şi Ilie Năstase s-au căsătorit religios la Techirghiol pe 6 iunie 2020, iar nași le-au fost Ciprian Marica şi iubita sa, Ioana.

Ioana Simion, bătută de Ilie Năstase

În data de 8 ianuarie a acestui an, Ioana Simion a sunat la 112 după ce Ilie Năstase a fost agresiv cu ea.

“Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, povestea Ioana Simion pentru Click!

citește și...