Ioana Năstase a renunțat la divorțul de Ilie Năstase. ”A fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea”

22.06.2021, 13:57
Ioana Năstase a renunțat la divorțul de Ilie Năstase. ”A fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea”
Ioana Năstase a renunțat la divorțul de Ilie Năstase. ”A fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea”

Ioana Simion a luat o decizie în ceea ce-l privește pe partenerul său de viață, marele campion la tenis Ilie Năstarse. Bruneta a anunțat că a hotărât să-și retragă cererea de divorț. Prima înfățișare ar fi trebuit să aibă loc în data de 24 iunie. De asemenea, Ioana Simion a explicat și care a fost reacția lui Ilie Năstase când a auzit că nu mai divorțează.

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara anului trecut. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și iubita acestuia, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de la Caelia Beach, din Mamaia.

Mariajul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase părea că se apropie de final, după ce bruneta a intentat acțiune de divorț la Judecătoria Hârşova, judeţul Constanţa, în data de 2 martie 2021. Deși au petrecut împreună de Paște, cei doi au continuat acțiunea de divorț, prima înfățișare trebuind să aibă loc în data de 24 iunie, după cum declara Ioana Simion.  Acum, bruneta a anunțat că a renunțat la divorț.

Ioana Năstase a renunțat la divorțul de Ilie Năstase. ”Are nevoie de mine”

Ioana Simion a declarat, pentru click.ro, că și-a retras cererea de divorț săptămâna trecută. Aceasta a explicat că Ilie Năstase are nevoie de ajutorul ei.

”Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea. Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva”, a detaliat Ioana Simion pentru sursa mai sus-menționată.

Scandal monstru între Ilie Năstase și Ioana Simion la începutul lunii ianuarie

În data de 8 ianuarie a acestui an, Ioana Simion a sunat la 112 după ce Ilie Năstase a fost agresiv cu ea. “Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, povestea Ioana Simion la vremea respectivă.

”Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, mai spunea ea.

citește și...