Ce se întâmplă între Ilie Năstase și Ioana Simion. ”Pe data de 24 iunie avem prima înfățișare”

05.05.2021, 10:40
Ce se întâmplă între Ilie Năstase și Ioana Simion. ”Pe data de 24 iunie avem prima înfățișare”
Ce se întâmplă între Ilie Năstase și Ioana Simion. ”Pe data de 24 iunie avem prima înfățișare”

Deși au petrecut împreună sărbătorile pascale, Ioana Simion și Ilie Năstase continuă acțiunea de divorț.

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara anului trecut. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și iubita acestuia, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de la Caelia Beach, din Mamaia.

Mariajul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase se pare că se apropie de final, după ce bruneta a intentat acțiune de divorț la Judecătoria Hârşova, judeţul Constanţa, în data de 2 martie 2021. Deși au petrecut împreună de Paște, cei doi continuă acțiunea de divoț, prima înfățișare urmând să aibă loc în data de 24 iunie, potrivit click.ro.

Ce se întâmplă între Ilie Năstase și Ioana Simion. ”Nu am deschis deloc subiectul cu el”

“Ilie s-a schimbat foarte mult în perioada asta. M-a sunat avocata să mă anunțe termenul la Judecătorie. Pe data de 24 iunie avem prima înfățișare. Eu nu am stat în perioada asta să mă gândesc ce voi face. Mă comport normal, nu am deschis subiectul deloc cu el. Vom vedea ce vom face”, a declarat Ioana Simion pentru sursa mai sus-menționată.

Partenera de viață a lui Ilie Năstase a povestit și cum a petrecut de Paște alături de acesta și de familie.

“Am avut sărbători frumoase, în familie. La casa de pe malul Dunării a mamei ne-am strâns cu toții la masă: fratele meu cu băieții, eu și Ilie, băiatul meu Teo. Mama e o bună bucătăreasă și a fost în priză, deși are 68 de ani. Ne-a făcut de toate. Pască, cozonac, drob, friptură. Eu nu am gătit nimic pentru că ea nu îmi dă voie, dar am venit cu cumpărături. Nu că n-aș ști să fac. La prima căsătorie aveam 11 perechi de fini și 13 copii botezați, și făceam mese cu trei zile înainte. Eu mă ocupam de bunătăți, și aveam o femeie care spăla vasele pentru că nu-ți pot spune cât se strângea după fiecare masă. Am pus masa afară în curte, la aer, am mâncat, ne-am simțit bine. Cel mai bine mi-a părut să-l văd pe Ilie binedispus. S-a bucurat foarte tare de atmosferă, am fost împreună la biserică, a cântat. Eu, în ăștia trei ani, nu l-am văzut niciodată atât de apropiat de biserică”, a mai spus Ioana Simion.

citește și...