Ilie Năstase și Ioana Simion i-au avut nași la nuntă pe Ciprian Marica și partenera lui de viață

07.06.2020, 16:05
Ilie Năstase și Ioana Simion i-au avut nași la nuntă pe Ciprian Marica și partenera lui de viață
Ilie Năstase și Ioana Simion i-au avut nași la nuntă pe Ciprian Marica și partenera lui de viață

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a făcut nuntă, în weekend, cu Ioana Simion. Nașii celor doi au fost Ciprian Marica și patenera lui de viață, Ioana.

Ilie Năstase, în vârstă de 74 de ani, și Ioana Simion, în vârstă de 43 de ani, au făcut cununia religioasă sâmbătă, 6 iunie 2020. Nunta celor doi vine la numai câteva săptămâni după ce Ioana Simion anunțase că divorțează de Ilie Năstase.

Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăsâtire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia.


La nuntă, mireasa Ioana Simion a arătat superb. Ea a purtat o rochie strânsă pe trup, cu un decolteu adânc. Mirele Ilie Năstase a ales să se îmbrace în uniforma de general.

Nașii cuplului, Ioana și Ciprian Marica

Ceremonia religioasă a durat o oră. Au fost prezenți prietenii cei mai apropiați ai mirilor și familiile acestora. La nuntă a fost prezentă mama miresei și fiul acesteia, iar din partea lui Ilie Năstase, nepotul său, Ștefan.

Potrivit click.ro, Ciprian Marica și partenera sa de viață lui, Ioana, au dat uitării scandalul adulterului de la Cluj și au decis să îi conducă pe Ilie Năstase și Ioana Simion la altar.

Ciprian Marica s-a aflat de curând în centrul atenției, după ce jurnaliștii de la Ziar de Cluj au postat pe YouTube un filmuleț în care fostul fotbalist apare alături de amanta lui, într-un hotel. Clipul a fost realizat chiar de soțul înșelat și filmat în vara anului trecut, însă abia acum a fost făcut public.

Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, care are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați.

Ilie Năstase, căsătorit de cinci ori

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a fost un mare cuceritor. A avut mare lipici la sexul frumos de-a lungul anilor. Legendarul sportiv are cinci mariaje la activ. Cea mai lungă căsnicie a acestuia a fost cu actrița americană Alexandra King. Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia – cu care are o fiică, Nathalie, Alexandra King – împreună cu care are doi copii, Nicholas și Charlotte, Amalia Năstase – cu care are două fete, Alessia și Emma, Brigitte Sfăt și Ioana Simion.

citește și...