Ilie Năstase, reacție neașteptată după ce și-a bătut soția! ‘Într-o relaţie oamenii se mai ceartă…’

03.02.2021, 16:08
Ilie Năstase, reacție neașteptată după ce și-a bătut soția! 'Într-o relaţie oamenii se mai ceartă...'
Ilie Năstase, reacție neașteptată după ce și-a bătut soția! Într-o relaţie oamenii se mai ceartă...'

În urmă cu aproape o lună, Ilie Năstase a fost acuzat de cea de-a cincea soție, Ioana, că ar fi agresat-o. De teamă, bruneta a apelat la 112 și a plecat de urgență din casa fostului lider mondial. 

La vremea respectivă, femeia mărturisea că a fost agresată de partener. Ioana Năstase a confirmat că Ilie Năstase a fost violent cu ea.

Ioana Năstase a sunat la 112

Tot incidentul s-a produs pe 8 ianuarie, în vila de lux a soțului, localizată în nordul Capitalei. Speriată, Ioana a sunat la 112, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la casa cuplului.

‘E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe.

Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare’, spunea ea pentru Prosport.

Ilie Năstase neagă că a bătut-o pe Ioana

Și fostul sportiv a decis să își spună părerea despre scandalul cu soția lui, dar a negat că a fost violent cu aceasta. În plus, el a declarat că incidentul ar fi fost inventat de presă.

‘N-a fost nici o problemă. Voi aţi făcut, ziariştii şi presa. Într-o relaţie oamenii se mai ceartă. N-a fost nici o bătaie. S-a exagerat ca de fiecare dată. Unele televiziuni au ţinut-o aşa şi două săptămâni. Asta e la noi. Presa este cum este şi nu avem cum să o schimbăm. Presa a fost confiscată de securitate, economia a fost confiscată de securitatate şi n-ai ce să le faci. Ştirile care apar în occident şi virgula dacă e şi pe aia o pun. La noi se face de zece ori mai mare ştirea’, a spus Ilie Năstase pentru Telekomsport.ro. 
citește și...