În ce relații a rămas Zanni cu foștii săi colegi de la ”Survivor România”. ”Acasă nu ne mai rezumăm la acestea şi nu mai e ce era la televizor”

23.03.2022, 16:45
În ce relații a rămas Zanni cu foștii săi colegi de la ”Survivor România”. ”Acasă nu ne mai rezumăm la acestea şi nu mai e ce era la televizor”
În ce relații a rămas Zanni cu foștii săi colegi de la ”Survivor România”. ”Acasă nu ne mai rezumăm la acestea şi nu mai e ce era la televizor”

Zanni, cel care a câștigat cea mai recentă ediție a emisiunii ”Survivor România”, a făcut dezvăluiri într-un interviu. Printre altele, acesta a explicat și în ce relații a rămas cu foștii săi colegi de la show-ul la care a participat. de asemenea, Zanni a mărturisit și ce anume a făcut cu banii câștigați de la ”Survivor România”.

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România” în anul 2021Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană. Pe durata concursului, Zanni a avut o relație foarte apropiată cu fosta gimnastă de performanță Ana Porgras. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. Zanni este cel care moderează emisiunea online ”Survivor: Extrashow”.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Zanni a vorbit despre foștii săi colegi de la ”Survivor România”, dezvăuind în ce relații a rămas cu aceștia. De asemenea, Zanni a explicat și ce a făcut cu banii câștigați în urma concursului pe care l-a câștigat.

În ce relații a rămas Zanni cu foștii săi colegi de la ”Survivor România”. ”De păstrat, nu am păstrat nimeni legătura cu nimeni la modul „ce prieteni suntem noi””

Întrebat cu cine a păstrat legătura dintre foștii concurenți de la ”Survivor România”, Zanii a declarat: ”Puţin cu fiecare, aproape deloc. Puţin cu Cosmin, Culiţă, Raluca, Cucu, Ştefan Ciuculescu, Albert Oprea, Sorin. Prin intermediul Instagram-ului ţii legătura, dar de fapt nu ţii legătura, fiindcă sunt doar nişte reacţii în mediul online. De văzut, m-am văzut cu Albert Oprea, Sebi, Cosminelu’, Ralucuţa. De păstrat, nu am păstrat nimeni legătura cu nimeni la modul „ce prieteni suntem noi”, pentru că la Survivor ne rezumam la prietenie şi doar la compania fiecăruia, pentru că atât aveam. Acasă nu ne mai rezumăm la acestea şi nu mai e ce era la televizor. Nu pentru că nu vrem, dar nici nu putem, pentru că toţi au viaţa lor. Unul e în Cluj, unul e în Bucureşti”.


Despre ce a a făcut cu banii de la concurs și despre ce anume și-ar mai dori, Zanni a spus: ”Mi-am luat casa mea şi cam atât. Îmi doresc o maşină, că am luat permisul, îmi doresc o afacere… ce îşi doreşte toată lumea… Să realizez cât mai multe, orice ar fi. Să fie bine și colaborarea mea cu PRO TV, să îmi fac treaba foarte bine și să primesc încă 100 de proiecte, să fiu bine plătit, să fiu respectat de oameni, să îmi iau o mașină frumoasă, poate chiar să mă mut la casa mea, că deja nu mai îmi place să stau la apartament”.

 

citește și...