În brațele cui s-a refugiat Raluca Pastramă după separarea de Pepe. Sărut pasional cu noul bărbat din viața ei!

05.07.2021, 12:00
În brațele cui s-a refugiat Raluca Pastramă după separarea de Pepe. Sărut pasional cu noul bărbat din viața ei!
În brațele cui s-a refugiat Raluca Pastramă după separarea de Pepe. Sărut pasional cu noul bărbat din viața ei!

Raluca Pastramă și-a revenit după separarea de cântărețul Pepe. Acesta a apărut în tandrețiuri alături de un bărbat misteriuor. Cei doi apar în timp ce se sărută pasional. Imaginea a fost publicată de fosta soție a lui  Pepe în mediul online. Și Pepe este implicat într-o nouă relație după divorțul de cea de-a doua sa soție.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a acestui an, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

Pepe și Raluca Pastramă au trecut printr-un divorț dureros, însă acum cei doi încearcă să-și vadă mai departe de viață și să-și refacă viețile.

Cei doi sunt implicați în alte relații.

În brațele cui s-a refugiat Raluca Pastramă după separarea de Pepe. Nu i-a arătat chipul noului iubit

În ultima perioadă de timp, Pepe s-a afișat cu Yasmine Ody. Acum, Raluca Pastramă, fosta sa soție a apărut alături dce un bărbat misterios, cu care s-a sărutat pasional. Aceasta a acoperit fața noului ei iubit cu o inimioară mov.

Fotografia a fost postată de Raluca Pastramă pe contul ei de Instagram, însă ulterior imaginea a fost ștearsă, relatează wowbiz.ro. Imaginea a fost însoțită și de o descriere: „Iubirea mea”.

Ce dezvăluiri a făcut Pepe despre cele două fetițe ale lui și ale Ralucăi Pastramă

Întrebat, în cadrul unui interviu pentru revista Viva,  dacă uneori mai pune piciorul în prag când vine vorba despre fetițele sale, Pepe a răspuns: ”Încerc să fac tot posibilul să înţeleagă şi valoarea banului, să înţeleagă şi faptul că le permit anumite lucruri, cu toate că uneori mă gândesc dacă nu cumva sunt prea mici. Sunt conştient că lucrurile s-au schimbat foarte mult. Dacă acum 3 ani de zile nu eram de acord cu telefoanele mobile pentru copii, am fost cumva constrâns şi nevoit ca şi Rosa, la 5 ani, să aibă telefon. Maria a primit la 8 ani”.

”Sunt conştient că lucrurile s-au schimbat foarte mult. Dacă acum 3 ani de zile nu eram de acord cu telefoanele mobile pentru copii, am fost cumva constrâns şi nevoit ca şi Rosa, la 5 ani, să aibă telefon. Maria a primit la 8 ani”, a adăugat binecunoscutul artist.

citește și...