Ilie Năstase, despre neînțelegerile pe care le-a avut cu Ioana Simion. ”Nu a fost o despărțire oficială atunci”

20.07.2021, 13:42
Ilie Năstase, despre neînțelegerile pe care le-a avut cu Ioana Simion. ”Nu a fost o despărțire oficială atunci”
Ilie Năstase, despre neînțelegerile pe care le-a avut cu Ioana Simion. ”Nu a fost o despărțire oficială atunci”

Celebrul campion la tenis Ilie Năstase formează un cuplu cu Ioana Simion. Întyre cei doi au existat tensiuni și chiar au fost la un pas de a divorța. Ilie Năstase a făcut declarații despre neînțelegerile cu soția sa, dar și despre cum este relația lor în prezent. ”Nu a fost o despărțire oficială atunci”, a afirmat fostul mare sportiv.

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara anului trecut. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și iubita acestuia, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de la Caelia Beach, din Mamaia. Mariajul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase părea că se apropie de final, după ce bruneta a intentat acțiune de divorț la Judecătoria Hârşova, judeţul Constanţa, în data de 2 martie 2021. Deși au petrecut împreună de Paște, cei doi au continuat acțiunea de divorț, prima înfățișare trebuind să aibă loc în data de 24 iunie, după cum declara Ioana Simion.  De curând, bruneta a anunțat că a renunțat la divorț.

În prezent, relația dintre Ilie Năstase și soția sa este una foarte bună. Ilie Năstase a făcut declarații despre neînțelegerile care au existat între el și partenera sa de viață la postul de televiziune Antena Stars.

Ilie Năstase, despre neînțelegerile pe care le-a avut cu Ioana Simion. ”Tensiunile n-au durat mult”

„Împăcarea e mai dulce și șampania e mai dulce când o bei mai rar, dar când o bei mai des. (…) Tensiunile n-au durat mult. Eu cu Ioana am fost împreună chiar dacă situația era … Nu a fost o despărțire oficială atunci … o ceartă între doi soți, care se întâmplă des la toată lumea. (…) Eu m-am comportat mai diferit față de cum s-a întâmplat … și asta a făcut ca ea să se gândească să renunțe la divorț”, a declarat Ilie Năstase, notează spynews.ro.

În data de 19 iulie, Ilie Năstase a împlinit vârsta de 75 de ani. Acesta și-a dorit să petreacă la mare numai alături de soția sa. „Dorința lui a fost ca în acest an, la împlinirea vârstei de 75 de ani, și fim doar noi doi și atât”, a spus Ioana Simion. ”Seara mi-a spus că e ziua mea și nu trebuie să fac nimic, dar tot m-a pus să fac patul, să fac curat …. Cadourile le primesc mai târziu. Nu prea primesc cadouri, dar de la soție le primesc”, a afirmat și Ilie Năstase.

citește și...