Ilie Năstase, declarații după ce Ioana Simion a renunțat la divorț. ”Și nu a fost vorba despre niciun șantaj sentimental”

24.06.2021, 13:28
Ilie Năstase, declarații după ce Ioana Simion a renunțat la divorț. ”Și nu a fost vorba despre niciun șantaj sentimental”
Ilie Năstase, declarații după ce Ioana Simion a renunțat la divorț. ”Și nu a fost vorba despre niciun șantaj sentimental”

Ioana Simion a luat o decizie în ceea ce-l privește pe partenerul său de viață, marele campion la tenis Ilie Năstase. Bruneta a anunțat zilele trecute că a hotărât să-și retragă cererea de divorț. Prima înfățișare ar fi trebuit să aibă loc în data de 24 iunie. Ilie Năstase a făcut declarații după pe partenera sa de viață a decis să renunțe la divorț.

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara anului trecut. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și iubita acestuia, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de la Caelia Beach, din Mamaia.

Mariajul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase părea că se apropie de final, după ce bruneta a intentat acțiune de divorț la Judecătoria Hârşova, judeţul Constanţa, în data de 2 martie 2021. Deși au petrecut împreună de Paște, cei doi au continuat acțiunea de divorț, prima înfățișare trebuind să aibă loc în data de 24 iunie, după cum declara Ioana Simion.  În  urmă cu câteva zile, bruneta a anunțat că a renunțat la divorț. Acum, Ilie Năstase a făcut și el declarații, pentru impact.ro, după împăcarea cu cea care îi este soție.

Ilie Năstase, declarații după ce Ioana Simion a renunțat la divorț. ”Nu a fost simplu deloc să-mi conving soţia”

Ilie Năstase a declarat că a crezut tot timpul în căsnicia sa. Acesta a mai spus că în ultimele luni a demonstrat că se poate schimba. ”Am crezut mereu în căsnicia mea. Nu am şi nu am avut nicio problemă să lupt pentru ea, chiar şi atunci când alţii spuneau contrariul şi nu-mi acordau nicio şansă. Nu a fost simplu deloc să-mi conving soţia că voi face ceea ce am convenit împreună. Am dovedit însă, în ultimele luni, că mă pot schimba, că pot să mă ţin de ceea ce am promis”, a declarat fostul mare sportiv.

Ilie Năstase a mai spus că împăcarea cu Ioana Simion este cel mai frumos pe care îl putea primi de aniversarea sa, care va fi în data de 19 iulie. ”Împăcarea este cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi la împlinirea vârstei de 75 de ani. Nici nu ştiţi cât mă bucur! Şi nu a fost vorba despre niciun şantaj sentimental. O puteţi întreba şi pe Ioana!”, a mărturisit el.

 

citește și...