Dani Oțil va deveni tătic pentru prima oară. Gabriela Prisăcariu, iubita lui, e însărcinată

29.03.2021, 09:33
Dani Oțil va deveni tătic pentru prima oară. Gabriela Prisăcariu, iubita lui, e însărcinată
Dani Oțil va deveni tătic pentru prima oară. Gabriela Prisăcariu, iubita lui, e însărcinată

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil urmează să devină tătic pentru prima oară. Iubita lui, Gabriela Prisăcariu, este însărcinată.

Bucurie mare pentru co-prezentatorul matinalului de la Antena 1, Dani Oțil. Acesta și partenera lui, Gabriela Prisăcariu, urmează să devină părinți pentru pima oară peste câteva luni. Cel care a dat vestea a fost chiar Dani Oțil, pe contul său de socializare, acolo unde a publicat și prima fotografie cu Gabriela Prisăcariu însărcinată.

”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil în mediul online.

Ce a spus Mihaela Rădulescu despre actuala iubită a lui Dani Oțil

Mihaela Rădulescu are o relație de mai mulți ani cu sportivul austriac Felix Baumgartner. Înainte de a începe povestea de dragoste cu acesta, Mihaela Rădulescu a format un cuplu cu Dani Oțil, co-prezentatorul matinalului de la postul de televiziune Antena 1.  Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Dani Oțil, dar și despre actuala parteneră de viață a acestuia, Gabriela Prisăcariu, în cadrul unui interviu pentru revista Viva. Dani Oțil a declarat în mod public că viitoarea lui soție va trebui să-i mulțumească ei, pentru bărbatul care este el astăzi.

”Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile. Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a explicat că nu a cunoscut-o pe Gabriela Prisăcariu, actuala parteneră de viață a lui Dani Oțil. ”Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”, a mai declarat  vedeta.

citește și...