Dani Oțil și-a dezbrăcat logodnica în direct, la tv! Ce i-a făcut Gabrielei Prisăcariu în văzul tuturor FOTO

12.03.2020, 17:12
Dani Oțil și-a dezbrăcat logodnica în direct, la tv! Ce i-a făcut Gabrielei Prisăcariu în văzul tuturor FOTO
Dani Oțil și-a dezbrăcat logodnica în direct, la tv!

Dani Oțil este mai îndrăgostit ca niciodată și abia dacă își poate ține mâinile departe de superba lui logodnică, Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul tv a demonstrat acest lucru, joi dimineață, 12 martie.

Dani Oțil și-a dezbrăcat logodnica în direct, la tv!

Dani Oțil a avut parte de o surpriză în platoul emisiunii pe care o moderează la Antena 1. Iubita lui tinerică a apărut la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ îmbrăcată destul de provocator, lucru care nu l-a lăsat indiferent pe Dani.

Fotomodelul a prezentat mai multe ținute sexy, iar prezentatorul tv a sorbit-o din priviri. După ce a terminat de defilat, Dani Oțil nu s-a mai putut abține și s-a dus la blondină, cu pretextul să îi aranjeze piesele vestimentare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

?

O postare distribuită de Gabriela Prisacariu ???? (@gabriela.prisacariu) pe

Când a văzut-o atât de incitantă, Dani Oțil și-a pus mâna la ochi și apoi mâna pe cap. Momentul celor doi s-a transformat rapid într-un show de zile mari.

Din fotografiile celor doi postate pe rețelele de socializare, Dani Oțil este surprins în timp ce o atinge suav pe iubita lui, în zona sânilor, și pare că încearcă să îi desfacă nasturii de la sacou. În plus, se vedea clar că Gabriela Prisăcariu nu purta sutien pe dedesubt.

Fanii s-au repezit să comenteze: ‘El o îmbracă, el o dezbracă’, i-a scris un internaut în dreptul imaginii.

Dani Oțil se pregătește de însurătoare, după ce a cerut-o de soție pe superba blondină, în timpul unei vacanțe petrecută în Mexic, la începutul acestui an.

citește și...