FOTO / Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, dezbrăcată în pat. I-a înnebunit pe toți!

28.09.2020, 14:49
FOTO / Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, dezbrăcată în pat. I-a înnebunit pe toți!
FOTO / Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, dezbrăcată în pat. I-a înnebunit pe toți!

Gabriela Prisăcariu, iubita prezentatorului de televiziune Dani Oțil, apare într-o ipostază incendiară. Aceasta s-a fotografiat dezbrăcată în pat.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și, la începutul acestui an, cei doi au decis să se logodească. În trecut, co-prezentatorul matinalului de la Antena 1 a avut o relație de lungă durată cu vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu.

Actuala parteneră de viață a lui Dani Oțile este o tânără cu un fizic impresionant, care nu ezită să-și arate formele în ipostaze care mai de care mai senzuale și mai provocartoare.

Gabriela Prisăcariu a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care apare goală în așternuturi, într-o cameră de hotel din Paris, acolo unde aceasta a fost împreună cu iubitul ei, Dani Oțil.

În imaginea respectivă, trupul cu forme perfecte al Gabrielei Prisăcariu se reflectă în oglinzile din tavan. Iubita lui Dani Oțil a avut grijă să-și acopere zonele intime cu un cearșaf, astfel încât să nu lase la vedere mai mult decât ar fi dorit.

Postarea iubitei lui Dani Oțil a adunat mii de like-uri, dar și multe comentarii.

”Nebunico”, ”Fierbinte”, ”Norocos Dănuț”, ”Frumos la Paris, se întâmplă lucruri”, ”Dani unde e?”, ”Măi, Dani… tavanul camerei este muuult muuult mai impresionant”, ”Ce poză tare”, sunt mesajele primite de Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil, atac de panică după ce a fost părăsit de o femeie

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil a măturisit, într-un interviu, că a fost nevoit să cheme salvarea după ce a făcut atac de panică din cauza unei femei care l-a părăsit.

Co-prezentatorul matinalului de la Antena 1 a făcut dezvăluirea la emisiunea ”Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos.

„Am chemat și salvarea. Am avut un atac de panică, de necaz din dragoste. Am avut un moment critic, nu am mai spus asta nicăieri și niciodată. Atunci mi-a căzut total cerul în cap și am izbucnit în plâns”, a măturisit Dani Oțil.

 

citește și...