Gabriela Cristea, apărată de ”mama adoptivă” în scandalul cu Maria Constantin. ”Chiar nu avea de ce să își dea cu părerea”

22.03.2021, 11:07
Gabriela Cristea, apărată de ”mama adoptivă” în scandalul cu Maria Constantin. ”Chiar nu avea de ce să își dea cu părerea”

Paula Crăciunescu, cea considerată ”mama adoptivă” a Gabrielei Cristea, a sărit în apărarea acesteia după ce Maria Constantin a făcut declarații despre cea care i-a fost soție lui Marcel Toader.

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste. Cel cu care formează artista un cuplu se numește Robert Stoica. Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.  De curând, Maria Constantin a făcut declarații neașteptate la adresa Gabrielei Cristea.

Maria Constantin a fost pusă, în cadrul rubricii ”Spui tot sau îți ia gura foc”, de la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, să numească trei defecte ale Gabrielei Cristea. ”A cincea soție. Dacă eu am fost a șasea, ghici ciupercă ce e? În momentul de față am observat că are problemă cu greutatea. N-o cunosc personal. Din descrierile fostului soț… îmi spunea că este o femeie foarte rea. Fostul soț mi-a zis, care din păcate nu mai este. Asta e din descrierile lui, eu nu știu mai multe. Nu ar fi neapărat un defect „supraponderală”. Am văzut niște filmări recente și am văzut că a luat ceva în greutate, dar asta nu e de judecat, are deja doi copii”, a afirmat Maria Constantin.

Gabriela Cristea, apărată de ”mama adoptivă” în scandalul cu Maria Constantin.  ”Și Gabriela putea să iasă la atac și să o critice”

Paula Crăciunescu, cea considerată ”mama adoptivă” a Gabrielei Cristea, și-a spus foarte clar părerea după declarațiile făcute de Maria Constantin.

“De 28 de ani de când e sub aripa mea, Gabriela nu a făcut altceva decât să își vadă de ale ei, să îi trateze pe toți cu bun simț. Pe Gabriela nu a interesat-o niciodată cu cine s-a căsătorit Marcel Toader după divorțul cu ea. Acum Gabriela este foarte devotată familiei sale și nu are timp de bârfe. Își iubește foarte mult familia. Faptul că Maria a plecat de lângă copilul său și și-a refăcut viața cu un alt bărbat, spune multe despre ea. Și Gabriela putea să iasă la atac și să o critice, însă nu a făcut-o pentru că acest aspect nu o interesează pe ea, pe ea nu o interesează viața nimănui. Duduia Maria nu are niciun drept să vorbească despre Gabriela. Gabriela își vede de viața ei și atât. Păcat că Maria a trebuit să arunce asemenea vorbe. Fata asta chiar nu avea de ce să își dea cu părerea”, a declarat Paula Crăciunescu pentru playtech.ro.

“Ca o mică paranteză vreau să iți zic că m-am întâlnit cu Maria prin mall, în Băneasa, la shopping și era și soțul meu cu mine și el mi-a zis “ia uite ce s-a îngrășat fata asta”. Deci Maria să se uite în oglindă, că a făcut un fund de nu mai intră pe ușă”, a mai completat aceasta.