Gabriela Cristea, apărată de ”mama adoptivă” în scandalul cu Maria Constantin. ”Chiar nu avea de ce să își dea cu părerea”

22.03.2021, 11:07
Gabriela Cristea, apărată de ”mama adoptivă” în scandalul cu Maria Constantin. ”Chiar nu avea de ce să își dea cu părerea”
Gabriela Cristea, apărată de ”mama adoptivă” în scandalul cu Maria Constantin. ”Chiar nu avea de ce să își dea cu părerea”

Paula Crăciunescu, cea considerată ”mama adoptivă” a Gabrielei Cristea, a sărit în apărarea acesteia după ce Maria Constantin a făcut declarații despre cea care i-a fost soție lui Marcel Toader.

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste. Cel cu care formează artista un cuplu se numește Robert Stoica. Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.  De curând, Maria Constantin a făcut declarații neașteptate la adresa Gabrielei Cristea.

Maria Constantin a fost pusă, în cadrul rubricii ”Spui tot sau îți ia gura foc”, de la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, să numească trei defecte ale Gabrielei Cristea. ”A cincea soție. Dacă eu am fost a șasea, ghici ciupercă ce e? În momentul de față am observat că are problemă cu greutatea. N-o cunosc personal. Din descrierile fostului soț… îmi spunea că este o femeie foarte rea. Fostul soț mi-a zis, care din păcate nu mai este. Asta e din descrierile lui, eu nu știu mai multe. Nu ar fi neapărat un defect „supraponderală”. Am văzut niște filmări recente și am văzut că a luat ceva în greutate, dar asta nu e de judecat, are deja doi copii”, a afirmat Maria Constantin.

Gabriela Cristea, apărată de ”mama adoptivă” în scandalul cu Maria Constantin.  ”Și Gabriela putea să iasă la atac și să o critice”

Paula Crăciunescu, cea considerată ”mama adoptivă” a Gabrielei Cristea, și-a spus foarte clar părerea după declarațiile făcute de Maria Constantin.

“De 28 de ani de când e sub aripa mea, Gabriela nu a făcut altceva decât să își vadă de ale ei, să îi trateze pe toți cu bun simț. Pe Gabriela nu a interesat-o niciodată cu cine s-a căsătorit Marcel Toader după divorțul cu ea. Acum Gabriela este foarte devotată familiei sale și nu are timp de bârfe. Își iubește foarte mult familia. Faptul că Maria a plecat de lângă copilul său și și-a refăcut viața cu un alt bărbat, spune multe despre ea. Și Gabriela putea să iasă la atac și să o critice, însă nu a făcut-o pentru că acest aspect nu o interesează pe ea, pe ea nu o interesează viața nimănui. Duduia Maria nu are niciun drept să vorbească despre Gabriela. Gabriela își vede de viața ei și atât. Păcat că Maria a trebuit să arunce asemenea vorbe. Fata asta chiar nu avea de ce să își dea cu părerea”, a declarat Paula Crăciunescu pentru playtech.ro.

“Ca o mică paranteză vreau să iți zic că m-am întâlnit cu Maria prin mall, în Băneasa, la shopping și era și soțul meu cu mine și el mi-a zis “ia uite ce s-a îngrășat fata asta”. Deci Maria să se uite în oglindă, că a făcut un fund de nu mai intră pe ușă”, a mai completat aceasta.

citește și...