FOTO / Lidia Buble, schimbare radicală de look. Prima apariție după ce a lipsit două săptămâni din mediul online

08.03.2022, 14:12
FOTO / Lidia Buble, schimbare radicală de look. Prima apariție după ce a lipsit două săptămâni din mediul online
FOTO / Lidia Buble, schimbare radicală de look. Prima apariție după ce a lipsit două săptămâni din mediul online

Cântăreața Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, a revenit pe rețelele de socializare, după două săptămâni de absență din mediul online. Artista și-a surprins faniui cu o schimbare radicală de look. Vedeta a renunțat la părul blond, arătând acum cu totul diferit față de cum o știau admiratorii săi. Noul look a fost intens comentat de internauți.

Lidia Buble a apărut iar în spațiul public, după două săptămâni de când a dispărut din mediul online. Artista arată acum cu totul diferit față de cum o știau fanii săi.

Cântăreața a renunțat la părul blond, fiind acum vopsită șaten și având extensii. Prima apariție cu noul look a vedetei a fost la Radio Zu.

Lidia Buble, schimbare radicală de look. Ce i-au transmis internauții

Noul look al Lidiei Buble a fost foarte comentat de internauți.

”Ești super faină brunetă”, ”Frumoasă ca întotdeauna”, ”Așa da”, ”Wow, să nu o recunosc”, ”Să nu-ți mai schimbi culoare asta, te prinde super”, ”Îți stă foarte bine, ești foarte frumoasă”, ”Perfectă”, ”Frumoasă ești”, ”Ce bine îți stă șatenă”, ”ce bine te prinde culoarea aceasta a părului”!, ”Ești foarte frumoasă”, ”Wooow!!! Era sa nu te recunosc!??Foarte bine ti stă culoarea si lungimea părului!”, ”Superbă”, sunt unele dintre measajele primite de Lidia Buble de la cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Ce a spus Lidia Buble despre absența sa din online

Lidia Buble a vorbit despre absența sa din mediul online, timp de două săptămâni.

„Am lipsit două săptămâni. Am stat în casă și am citit foarte mult din Biblie. Am ascultat muzică, am gătit. Contul nu a fost spart. Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețele de socializare. Am simțit nevoia asta. Am șters tot! Dar și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look și nu mă mai regăseam în fata aceea blondă. Cred că mi-a fost dor de Lidiuța de acum 10 ani. Când am apărut prima dată, părul meu era mai deschis. Părul meu natural se apropie foarte mult de nuanța asta (n.r. castaniu). Și frații mei m-au întrebat ce am cu ei. Nu vă am pe Instagram, dar vă am în sufletul meu. Pe cine aș fi vrut eu să urmăresc nu are Instagram. E un om fain și simplu. Recunosc că mă cam mâncau mâinile să postez. În primele două zile tot îmi venea să intru, dar stai că, de fapt, nu am voie. Mi-am impus eu. Mă simțeam foarte obosită. Sunt sănătoasă! Poza neagră nu am pus-o eu, cei din echipa mea au pus-o. De astăzi voi începe să postez din nou”, a spus Lidia Buble, conform Radio ZU, notează wowbiz.ro.

Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 copii

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți copii – 11. Cântăreața are 4 surori, Dana, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei. În ceea ce privește viața sentimentală, după despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble și-a găsit din nou fericirea în brațele altui bărbat. Este vorba despre un actor de origine cubaneză, Harlys Becerra. Însă povestea de dragoste dintre cei doi s-a destrămat. De curând, Lidia Buble a fost surpinsă alături de un alt bărbat, Horațiu Nicolae.

Prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, Lidia Buble a vorbit despre posibilitatea de a deveni mămică, mărturisind că își dorește o familie cu mulți copii. “Îmi doresc mulți copii. Eu știu cum este să crești într-o familie numeroasă și nu se compară cu absolut nimic. Nu ai cum să explici în cuvinte și nu ai cum să știi decât dacă te naști într-o astfel de familie. Îmi doresc să am cel puțin șase copii…Cel puțin…patru băieței și două fete. Și mă văd o mamă mai nebună. Pe lângă relația mamă-fiu, mamă-fiică, o să fim și cei mai buni prieteni”, a spus vedeta.

citește și...