Lidia Buble, în doliu pe rețelele sociale. Ce s-a întâmplat cu artista

23.02.2022, 13:11

Lidia Buble și-a îngrijorat fanii. Artista și-a pus o fotografie de profil neagră, care semnifică doliu, în toiul nopțîi. Pe pagina sa de Instagram nu mai există nicio postare. De asemenea, blondina nu mai are nicio fotografie de profil pe nicio rețea de socializare.  Comentariile au curs, iar fanii și-au exprimat tristețea cu privire la momentele grele prin care trece solista. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu artista.

De la prima ora a dimineții, fanii Lidiei Buble și-a îngrijorat fanii. după și-a pus o poză neagră la profil. Fanii au început să o întrebe ce s-a întâmplat, de fapt, și să îi transmită zeci de mesaje de susținere.

Lidia Buble   trece prin momente grele, dacă ne luăm după mesajele postate de fanii ei: “Sincere condoleanțe!”.  Artista  și-a schimbat poza de profil de pe rețelele de socializare cu una complet neagră.

“Sincere condoleanțe!”

La prima vedere, ar părea că artista trece prin momente grele, însă adevărul este cu totul altul.   O ipoteză, luată în calcul, ar fi aceea că Lidia Buble s-a trezit cu toate conturile de socializare sparte, potrivit B1tv.ro. Cântăreața nu își va mai ține la curent fanii, până își va rezolva problema.

Artista era urmărită de peste 1 milion de admiratori pe rețele de socializare.

Lidia Buble a trecut prin mai multe momente dificile, anul trecut. După o relație eșuată alături de Răzvan Simion, artista a început o poveste de iubire alături de Harlys Becerra. Ea și actorul cubanez Harlys Becerra au pus capăt relației.

Lidia Buble, trimisă în judecată de către procurorii DIICOT

Mai mult, anul trecut, artista fost trimisă în judecată în 2021 de către procurorii DIICOT în dosarul în care ar fi oferit mită unor agenți de poliție care ar fi vrut să o testeze cu etilotestul.

Procurorii DIICOT au deschis un dosar de corupție în care sunt vizate fapte de instigare, dare și luare de mită.

„Suma de bani primită de către inculpaţi cu titlu de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză, atât cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât şi pentru a nu fi sancţionată contravenţional întrucât aceasta nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă pe fondul pandemiei COVID-19, respectiv nu deţinea asupra sa documentele prevăzute la art. 35 alin. (2) din O.U.G. nr. 195/2002, fapt ce constituia contravenţie conform art. art. 101 alin. (1) pct. 18 din acelaşi act normativ”, arată anchetatorii.

citește și...