Lidia Buble confirmă despărțirea de actorul cubanez. Ce motive au dus la separarea celor doi

13.12.2021, 16:56

Lidia Buble a confirmat despărțirea de actorul Harlys Beccera. Fosta concurentă de la “Asia Express” a dezvăluit că relația cu artistul cubanez a ajuns la final. Vedeta a fost văzută recent în compania altui bărbat.

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Este extrem de iubită de oameni, dar se pare că nu îi merge la fel de bine în plan sentimental.

După o relație eșuată alături de Răzvan Simion, artista a început o poveste de iubire alături de Harlys Becerra. Recent, ea și actorul cubanez Harlys Becerra au pus capăt relației.

Lidia Buble, primele declarații despre despărțirea de Harlys Beccera

Vedeta a făcut primele declarații despre despărțirea de actorul cubanez și a mărturisit că distanța ar fi fost cea mai mare problemă în relația lor.

”În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a spus Lidia Buble într-o emisiune TV.

Lidia Buble: ”Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri”

Artista a declarat că încă mai ține legătura cu fostul ei iubit și că se înțeleg foarte bine.

”E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie”, a mai spus artista.

Artista a fost văzută într-un restaurant de lux din Capitală, cu un cunoscut om de afaceri.

Lidia Buble, în compania unui milionar din București

La câteva zile după ce s-ar fi zvonit că Lidia Buble s-a despărțit de Harlys Becerra, artista a fost văzută în compania unui alt bărbat. Potrivit Mediaflux.ro, Horațiu Nicolau și Lidia Buble s-au întâlnit într-un restaurant de lux din Capitală, iar chimia dintre cei doi este vizibilă. Afaceristul a achitat nota de plată, după care au ieșit din restaurant.

Se pare că Lidia Buble nu este la prima întălnire cu afaceristul. Cei doi au venit separat, dar au plecat împreună.

 

 

 

citește și...