Lidia Buble, prima reacție după ce a fost surprinsă cu Horațiu Nicolae. „Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste”

16.12.2021, 15:21
Lidia Buble, prima reacție după ce a fost surprinsă cu Horațiu Nicolae. „Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste”
Lidia Buble și sora ei, declarații înainte de ”Asia Express” ”Facem cea mai bună echipă”

Lidia Buble a oferit prima reacție după ce a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau. Artista a făcut primele declarații după imaginile apărute în presă cu ea în compania afaceristului. „Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste”, a spus vedeta.

La câteva zile după ce s-ar fi zvonit că Lidia Buble s-a despărțit de Harlys Becerra, artista a fost văzută în compania unui alt bărbat. Potrivit Mediaflux.ro, Horațiu Nicolau și Lidia Buble s-au întâlnit într-un restaurant de lux din Capitală.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a fost invitată zilele trecute în emisiunea lui Teo Trandafir. Intrebată despre zvonurile apărute în ultima perioadă despre relația cu Horațiu Nicolau, Lidia Buble a evitat să vorbească despre acest subiect.

Ce spune Lidia Buble, după ce a fost surprinsă cu Horațiu Nicolae

Lidia Buble nu a recunoscut că are o relație cu omul de afaceri și a declarat că nu a căutat vreodată bărbați faimoși.

 

„Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste. Sunt tânără, sunt în floarea vârstei. (…) Nu am căutat niciodată persoane care să fie cunoscute sau faimoase, am căutat mereu să fie discret. (…) Nu cunoșteam nimic din ziare. Iubire și dragoste în viața mea există”, a spus vedeta în emisiunea „Teo Show”.

Ce spune familia Lidiei Buble despre relația artistei cu Horațiu Nicolau

Tatăl și fratele Lidie Buble, pastori protestanți la Biserica Emanuel din Deva, au oferit prima reacție, după ce artista a fost surprinsă alături de omul de afaceri Horațiu Nicolau. Fratele artistei a încercat să evite să ofere un răspuns, subliniind că nu e problema lui și îi dorește Lidiei multă sănătate. Mai mult, tatăl artistei a lăsat să se înțeleagă că nu a mai comunicat cu Lidia de ceva vreme.

Viorel Buble, tatăl artistei, a mărturisit că nu poate discuta despre aceste subiect. ”Nu pot să discut despre așa ceva, tot ce contează este să ne dea Dumnezeu sănătate”, a spus Viorel Buble pentru fanatik.ro.

Simion Buble, fratele cântăreței, a spus că nu se ”pricepe” la așa ceva și nu a oferit nicun alt comentariu. ”Ce să spun despre asta? Eu nu mă prea pricep, nu e treaba mea! Multă sănătate îi doresc”, a mărturisit pastorul Simion Buble.

Se pare că Lidia Buble nu mai are o legătură atât de strânsă cu familia sa, fratele vedetei dezvăluind că nu au mai vorbit prea des în ultima vreme. ”Acum, eu sunt pe șantier, nu pot vorbi și nici nu știu când am vorbit cu Lidia! Doamne ajută”, a spus Simion Buble.

Marius Manole: “Lidia Buble mi-a făcut avansuri”

Invitat la rubrica “Sosurile picante”, din emisiunea lui Cătălin Măruță, actorul Marius Manole a fost provocat să răspundă la o întrebare referiotare la o vedetă din România care i-a făcut avansuri.

Chiar dacă a ezitat să răspundă, Marius Manole a menționat numele Lidiei Buble, fiind pus în fața provocării de a mânca sosul picant.

“Lidia Buble mi-a făcut avansuri. Dar e asumat, a fost și de partea mea. S-a întâmplat după despărțirea de Răzvan. Am mers departe, până la Victoriei (râde). Da, e dintr-o familie, dar cred că familia o reneagă (râde).”, a spus actorul.

 

citește și...