FOTO / Cum arată surorile Lidiei Buble. Sunt frumoase foc!

30.11.2021, 16:24
FOTO / Cum arată surorile Lidiei Buble. Sunt frumoase foc!
FOTO / Cum arată surorile Lidie Buble. Sunt frumoase foc!

Cântăreața Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, și-a surprins prietenii virtuali cu mai multe fotografii în care apare alături de surorile sale, dar și de mama lor. Vedeta s-a fotografiat alături de celelalte patru surori ale sale, care sunt extrem de frumoase, după cum se poate observa din fotografiile respective.

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți copii – 11.  Cântăreața are 4 surori, Dana, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei.

De curând, Lidia Buble a postat, pe contul său de socializare, mai multe fotografii în care apare alături de cele patru surori ale sale, dar și de mama lor.

 

Cum arată surorile Lidiei Buble.  ”Așa arată fericirea”

Surorile Lidiei Buble sunt extrem de atrăgătoare. Fetele atrag imediat atenția cu frumusețea lor, dar și pentru că seamănă extraordinar de mult.

”Așa arată fericirea. Timp cu familia. Iubire. Surori”, a notat Lidia Buble în dreptul imaginilor.

Ce a declarat Lidia Buble despre familia sa

Lidia Buble afirmă răspicat că familia sa este una ca din povești, iar despre părinții ei explică că trăiesc o poveste de iubire pură.

”Noi suntem o familie unită și de mici am fost învățați să avem această dragoste familială frumoasă. Mami și tati trăiesc o poveste de iubire pură, așa cum rar poți vedea. Ei sunt protectorii, mentorii și cei mai buni profesori, atunci când vine vorba de valorile vieții.

Familia mea este specială, pentru însăși căldura oferită, prin toate sfaturile date, de când suntem mici până ajungem mari și, mai ales, prin spiritul unic și armonios pe care-l trăim în casă.

Noi respectăm fiecare obicei de sărbători, cu mers la colindat, cântat la biserică, gătit în familie, făcut cadouri fiecăruia în parte, vizitat bunicii și rudele… fără falsă modestie, familia mea este una ca din povești!”, spunea cântăreața într-un interviu.

citește și...