FOTO / Ipostază incendiară cu Elena Chiriac. Sportiva și-a etalat atuurile fizice în cel mai sexy costum de baie!

16.07.2022, 10:45
FOTO / Ipostază incendiară cu Elena Chiriac. Sportiva și-a etalat atuurile fizice în cel mai sexy costum de baie!
Ipostază incendiară cu Elena Chiriac

Elena Chiriac, în vârstă de 20 de ani, și-a etalat atuurile fizice în costum de baie. În imaginea postată pe contul său de pe o rețea de socializare, aceasta apare mai provocatoare ca niciodată. Sportiva a pozat astfel încât să-și pună cât mai bine în evidență formele fizice extraordinare, iar fanii au fost încântați să o vadă astfel.

Pe contul său de socializare, Elena Chiriac a postat o fotografie cu care și-a înnebunit fanii din mediul online.

Aflată la munte, sportiva s-a relaxat la o piscină din interiorul hotelului unde s-a cazat. Așezată pe un șezlong, cu spatele Elena Chiriac a pozat într-un costum de baie de culoare neagră, foarte sexy, etalându-și atuurile fizice în toată splendoarea.

Ipostază incendiară cu Elena Chiriac. Mii de like-uri

Fotografia cu Elena Chiriac a adunat peste 11.500 de like-uri din partea internauților și numeroase comentarii.


”Tocmai ne-ai oimorât pe toți”, „Frumoasă, naturală și sexy”, „Vai de capu meu”, „Ce tipă fierbinte”, „Ești foarte sexy și ai un corp bine structurat!”, „Ce picioare sexy ai”, ”Mai vrem poze din astea”, ”Buna tare, mai esti Elena!!! Nu stiu ce mănânci de arăți asa bine. Ne-ai lasat fara cuvinte”, ”Superba”, ”Cât e de frumos corpul tău!!!”, i-au transmis admiratorii din online.

Elena Chiriac a fost concurentă la ”Ferma” și ”Survivor”

Elena Chiriac a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor, cea roșie, de la show-ul ”Survivor România 2022”. Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

În urmă cu câțiva ani, Elena Chiriac a articipat și la show-ul ”Ferma”. Augustin Viziru este cel care a câștigat emisiunea ”Ferma” în anul 2020 și a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac. Cei doi au avut o înțelegere ca, după încheierea concursului, să împartă premiul cel mare.

Elena Chiriac a avut probleme din cauza frumuseții

Tânăra atrage atenția nu doar cu abilitățile sale sportive, ci și cu frumusețea sa. Cu toate acestea, faptul că arată bine i-a creat și probleme la școală, după cum a mărturisit Elena Chiriac în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Elena Chiriac a povestit că i s-a întâmplat să fie taxată de profesori la școală: ”Frumusețea vine cu beneficii, dar nu este suficientă pentru a reprezenta un avantaj. Este nevoie de multe altele, printre care bun-simț, inteligență, educație sau respect. Acestea, combinate, pot constitui un avantaj. Cred că am avut și de pierdut, într-adevăr. Un exemplu de situație în care am fost defavorizată am întâlnit în sistemul de învățământ din România. De multe ori eram taxată de profesori pe tema asta. Nu știu exact de ce, dar stereotipul „a fi frumoasă este același lucru cu a fi proastă” s-a regăsit în gândirea majorității profesorilor din România. Din motivul ăsta am fost nevoită să trag mai tare pentru a le demonstra contrariul”.

Elena Chiriac este campioană la Taekwondo, dar a avut contact și cu lumea modelling-ului și cu actoria: ”Modellingul a făcut parte din viața mea pentru scurt timp, cât să mă ajute să îmi înțeleg exact chemarea, și anume actoria. După ce am terminat colegiul de actorie în Londra, am făcut o scurtă pauză. Asta nu schimbă nimic, după „Survivor” mă voi întoarce la pasiunea mea. Actoria este o parte din mine, o am în suflet”.

citește și...