Elena Chiriac dă detalii din viața sa. ”Mutarea în Londra face parte dintre cele mai dificile etape prin care a trebuit să trecem”

03.02.2022, 15:11
Elena Chiriac dă detalii din viața sa. ”Mutarea în Londra face parte dintre cele mai dificile etape prin care a trebuit să trecem”

Elena Chiriac, care este implicată în proiectul ”Survivor România”, de la postul de televiziune Pro Tv, a dat detalii despre viața sa. Tânăra sportivă a explicat care a fost motivul pentru care s-a mutat în Marea Britanie. ”Mutarea în Londra face parte dintre cele mai dificile etape prin care a trebuit să trecem”, a declarat Elena Chirac.

Elena Chiriac este una dintre vedetele care fac parte din echipa Faimoșilor, de la show-ul de televiziune ”Survivor România”, care se filmează în Republica Dominicană și este transmis de postul de televiziune Pro TV.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Elena Chiriac a vorbit despre motivul pentru care, de câțiva ani, locuiește la Londra, împreună cu mama sa.

Elena Chiriac dă detalii din viața sa. ”Eu și mama aveam nevoie de un nou început”

”Eu și mama aveam nevoie de un nou început. Londra ne-a oferit posibilitatea de a avea viața la care am visat întotdeauna. Eu studiez la o universitate de top, de care sunt foarte mulțumită. Mama a reușit să își construiască drumul către cariera la care a visat. Mama mea este persoana care mă cunoaște cel mai bine, iar faptul că locuim împreună și suntem prietene îmi face foarte bine. Nu ne-a fost ușor. Mutarea în Londra face parte dintre cele mai dificile etape prin care a trebuit să trecem. Dar ne-am susținut una pe cealaltă și am reușit”, a explicat Elena Chiriac .

Despre tatăl său, care locuiește în România, sportiva a declarat: ”Avem o comunicare bună, mă susține în tot ceea ce fac și este mereu acolo să mă îndrume și să mă protejeze. Când sunt în România, ne vedem foarte des. Când sunt plecată, vorbim aproape zilnic. Nu există nimic care să poată distruge relația tată-fiică pe care o avem”.

citește și...