Elena Chiriac, declarații după încheierea emisiunii ”Ferma”. ”Am câștigat, eu așa consider”

07.12.2020, 15:20
Elena Chiriac, declarații după încheierea emisiunii ”Ferma”. ”Am câștigat, eu așa consider”
Elena Chiriac, declarații după încheierea emisiunii ”Ferma”. ”Am câștigat, eu așa consider”

Elena Chiriac a comentat despre participarea sa la emisiunea ”Ferma”, unde a ieșit pe locul doi. Aceasta consideră că deși a ieșit pe poziția secundă în competiție, a câștigat.

Elena Chiriac a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a făcut declarații despre participarea sa la emisiunea ”Ferma”.

”Am câștigat, eu așa consider. Am câștigat nu trofeul și nici titlul de fermierul anului, dar am câștigat. Și am câștigat mult mai mult decât un trofeu… Am ajuns la concluzia că, fix la ce nu mă așteptam, cel mai greu a fost să conviețuiesc cu oamenii din Ferma și să fiu cumva izolată de familie, izolată de viața mea de zi cu zi, de cine sunt eu, adică activitățile care mă reprezintă, să iasă ce e mai rău din mine, pentru că a ieșit, și să fiu obligată, nevoită să mă înțeleg cu niște oameni pe care nu-i cunosc, cu care nu am prea multe în comun… Eu am spus înainte de a intra în Ferma că avantajul meu cel mai mare va fi că voi fi subestimată și exact de asta am venit aici să vă arăt… Vârsta mea i-a făcut să mă subestimeze și m-a ajutat cumva să câștig”, a spus Elena Chiriac.

Mesajul Mihaelei Rădulescu după încheierea show-ului ”Ferma”

Finala emisiunii ”Ferma”, prezentată de Mihaela Rădulescu la postul de televiziune Pro TV, a avut loc în urmă cu câteva zile și a fost câștigată de Augustin Viziru, cel care a mai participat și într-o altă ediție a show-ului.

Pe contul ei de socializare, Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj pentru cocnurenții care au participat în acest sezon al emisiunii.

2 forte, 2 povesti grozave, printre atatea altele pe care n-am sa le uit niciodata din Ferma 5 . Felicitari, Viziru! Bravo Elena! Group hug pentru fiecare concurent care a indraznit sa-si incerce puterile si limitele in aceasta dura competitie! Supravietuire in totala lipsa de confort, antrenamente dure cu Cristian Bozgan, convietuire printre straini, reguli in permanenta schimbare, misiuni, munca, pedepse, tradari, prietenii, ghinion, noroc, limite, ambitii, lacrimi, sange, ambulante, recompense, doruri… Le-au trait pe toate, ca pe un antrenament colosal de viata. Oricand ar fi iesit din Ferma, au plecat toti mai puternici, in toate sensurile . Si le multumesc pentru toate!”, a transmis Mihaela Rădulescu în mediul online. 

citește și...