FOTO. Augustin Viziru a câștigat ‘Ferma 2020’! A învins-o pe Elena Chiriac și a pus mâna pe cei 50.000 de euro

03.12.2020, 23:32
FOTO. Augustin Viziru a câștigat 'Ferma 2020'! A învins-o pe Elena Chiriac și a pus mâna pe cei 50.000 de euro
Augustin Viziru a câștigat 'Ferma 2020'! A învins-o pe Elena Chiriac

Augustin Viziru a câștigat ‘Ferma 2020’! Actorul a luptat în marea finală cu Elena Chiriac, pe care a și învins-o în ultima ediție a emisiunii de la PRO TV. 

Augustin Viziru este câștigătorul emisiunii ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’! Patru concurenți s-au duelat în marea finală a competiției ‘Ferma’: Andrei Stoica, Viviana Sposub, Augustin Viziru și Elena Chiriac.

Augustin Viziru, marele câștigător ‘Ferma 2020’

Augustin Viziru a câștigat titlul de ‘Fermierul anului’! El a pus mâna pe premiul de 50.000 de euro. Actorul a luptat cu Elena Chiriac, însă în cele din urmă a reușit să răzbească.

Ultima probă a emisiunii ‘Ferma’ s-a dat între Augustin Viziru și Elena Chiriac. Cei doi concurenți au luptat cot la cot pentru a pune mâna pe marele trofeu. Augustin Viziru a câștigat și ultima probă și este câștigătorul finalei ‘Ferma 2020’!

La aflarea veștii că a câștigat, Augustin Viziru a izbucnit în lacrimi și a mulțumit tuturor celor care l-au susținut, mai ales după experiența neplăcută din primul sezon de la ‘Ferma’.

Primele declarații ale lui Augustin Viziru

Augustin Viziru a câștigat ‘Ferma’ chiar în ziua în care fetița lui a împlinit 3 luni. Concurentul a luat trofeul mult râvnit după ce a spart geamul unde se afla acesta. Din nefericire, Augustin a reușit să se taie la picior.

‘După cinci ani de frustrări și de chinuieli am reușit să îmi aduc o satisfacție în suflet. Trofeul ăsta pentru mine reprezintă o liniște sufletească. În urmă cu cinci ani, Neti Sandu mi-a spus așa înainte să intru în finală: Augustine, nu te duce după bani sau după orgolii că mi-e frică că pățești ceva rău. Și așa a fost. M-am tăiat la mână. După tot timpul ăsta, am sunat-o și am întrebat-o să îmi explice mai pe larg, că eu nu cred în astre. 

Mi-a dat o explicație pertinentă. Mi-a spus așa: Augustine, fii bun. O să ai parte de multe dezamăgiri, o să vină în valuri, dar o să vină lucruri extraordinare peste tine după aia. Eu din momentul ăla am luat hotărârea să devin un om bun. Am dus jocul ăsta la bun sfârșit fiind un om corect. Karma… lucrurile s-au așezat încât eu să țin acest trofeu acum în brațe’, a declarat Augustin Viziru, după ce a câștigat ‘Ferma’.

Și-a mutilat degetul cu toporul

În urmă cu cinci ani, Augustin Viziru s-a accident grav la ‘Ferma’. Acesta a ajuns până în finala show-ului de la PRO TV, însă un accident nefericit l-a trimis direct pe un pat de spital.

La vremea respectivă, Augustin Viziru şi-a secţionat cu toporul tendoanele de la mâna stângă, fiind nevoit să renunțe la unele activități, pentru că nu își mai simțea degetele afectate.

‘Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu’, a spus Augustin Viziru, în urmă cu ceva vreme.

citește și...