Elena Chiriac, despre înțelegerea pe care a făcut-o cu Augustin Viziru la ”Ferma”. ”Am făcut în așa fel încât să câștigăm amândoi o parte din premiul cel mare”

15.12.2020, 14:56
Elena Chiriac, despre înțelegerea pe care a făcut-o cu Augustin Viziru la ”Ferma”. ”Am făcut în așa fel încât să câștigăm amândoi o parte din premiul cel mare”
Elena Chiriac, despre înțelegerea pe care a făcut-o cu Augustin Viziru la ”Ferma”. ”Am facut în așa fel încât să câștigăm amândoi o parte din premiul cel mare”

Elena Chiriac a făcut dezvăluiri legate de emisiunea ”Ferma”, dar și despre câștigâtorul emisiunii din acest sezon, Augustin Viziru.

Elena Chiriac, finalista de la emisiunea ”Ferma”, a fost întrebată, într-un interviu pentru click.ro, dacă s-a gândit că nu va câștiga premiul cel mare de la competiție. ”După cum am mai spus, eu și Augustin am avut o înțelegere favorabilă amândurora. Am facut în așa fel încât să câștigăm amândoi o parte din premiul cel mare. Da, nu sunt Fermierul Anului 2020, dar din această experiență am câștigat mult mai mult decât atât”, a declarat Elena Chiriac.

Elena Chiriac a explicat și cu cine va ține legătura dintre foștii săi colegi de la ”Ferma”. ”Oamenii pe care nu îi vreau în viața mea dupa Fermă sunt cei care mi-au făcut rau cu bună știință, ba chiar în momentele mele critice ei erau satisfăcuți. Cei cu care voi păstra o legătură sunt cei care m-au acceptat așa cum sunt și m-au susținut încă de la început până la final”, a spus ea.

Augustin Viziru a câștigat emisiunea ”Ferma” 2020

Augustin Viziru este cel care a câștigat emisiunea ”Ferma” din acest sezon și a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac.

Acesta a mărturisit ce va face cu premiu câștigat la emisiune. ”Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea”, a spus Augustin Viziru, potrivit sursei citate.

Augustin Viziru a explicat câte kilograme a slăbit la show și ce i s-a părut cel mai greu pe durata emisiunii. ”Nu am slăbit foarte multe kilograme, undeva la 5 kg. Începusem să slăbesc dinainte să plec în competiție și deja am cu 22 kg mai puțin. Cel mai greu într-un joc de felul acesta, fiind un joc de socializare, este partea de a interacționa cu oamenii, în condiții grele. Fiecare are un comportament, temperament și când ieși din zona de confort, orice te deranjează. Orice mic detaliu face diferența și poți ajunge într-o postură foarte neplăcută”, a mai spus el.

citește și...