FOTO EXCLUSIV / Ce bine arată graviduța Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil! Apariție fermecătoare la restaurant

14.07.2021, 12:21
FOTO EXCLUSIV / Ce bine arată graviduța Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil! Apariție fermecătoare la restaurant
FOTO EXCLUSIV / Ce bine arată graviduța Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil! Apariție fermecătoare la restaurant

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a fost surprinsă de paparazzi Tacataca în timpul unei ieșiri în oraș. Graviduța Gabriela Pricăraiu arată foarte bine și este cât se poate de activă. Partenera de viață a prezentatorului  matinalulu de la postul de televiziune Antena 1 impresionează cu frumusețea sa oriunde își face apariția.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit în luna mai a acestui an. Partenera de viață a prezentatorului emisiunii matinale de la Antena 1 este însărcinată și urmează să aducă pe lume în curând primul copil.

În urmă cu câteva zile, Gabriela Prisăcariu a ieșit la restaurant, acolo unde au surprins-o și paparazzi Tacataca.

Ce bine arată graviduța Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil! Superbă într-o rochiță vaporoasă

Aflată pe ultima sută de metri cu sarcina, Gabriela Prisăcariu arată foare bine și este foarte activă. Pentru ieșirea la restaurant, soția lui Dani Oțil a ales o ținută lejeră, dar în care a arătat cât se poate de bine. partenera de viață a lui Dani Oțil atrage imediat privirile cu frumusețea sa.

Gabriela Prisăcariu a purtat o rochiță de culoare galbenă, scurtă și vaporoasă, care i-a venit de minune. Ținută a fost accesorizată cu o pereche de sandale fără toc și o poșetă de culoare roșie.

Ce spunea Mihaela Rădulescu despre actuala parteneră a lui Dani Oțil

Mihaela Rădulescu are o relație de mai mulți ani cu sportivul austriac Felix Baumgartner. Înainte de a începe povestea de dragoste cu acesta, Mihaela Rădulescu a format un cuplu cu Dani Oțil, co-prezentatorul matinalului de la postul de televiziune Antena 1.  Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Dani Oțil, dar și despre actuala parteneră de viață a acestuia, Gabriela Prisăcariu, în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Mihaela Rădulescu a explicat că nu a cunoscut-o pe Gabriela Prisăcariu, actuala parteneră de viață a lui Dani Oțil. ”Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”, a mai declarat  vedeta.

citește și...