FOTO / Cum arată Oana Roman îmbrăcată în blugi. ”Am ajuns la o siluetă care îmi permite”

23.02.2021, 09:41
FOTO / Cum arată Oana Roman îmbrăcată în blugi. ”Am ajuns la o siluetă care îmi permite”
FOTO / Cum arată Oana Roman îmbrăcată în blugi. ”Am ajuns la o siluetă care îmi permite”

Oana Roman a început să poarte blugi după lungă perioadă de timp. Vedeta este foarte mândră că a ajuns la silueta care să-i permită să se îmbrace în blugi.

Pe contul său de socializare, Oana Roman a publicat două fotografii în care apare îmbrăcată în blugi, după o lungă perioadă în care nu a mai purtat așa ceva, după cum a mărturisit chiar ea.  ”N-am purtat blugi foarte mulți ani. Am ajuns la o silueta care îmi permite sa port blugi și sa ma simt bine în pielea mea. În vacanta am trișat un pic la dieta dar de când m am întors am revenit la dieta si la proceduri, dar și la ceaiul meu de toate zilele”, le-a transmis vedeta fanilor săi.

”Arăți super”, ”Felicitări pentru siluetă și pentru faptul că te simți bine în pielea ta”, ”Ești superbă”, ”Îți stă bine orice stil de îmbrăcăminte ai adopta”, ”De când ai slăbit arăți foarte bine”, ”Iti sta mult mai bine in blugi decat in rochie sau fusta !? Si chiar se vede ca ai slabit mult”, ”Își stă mai bine în blugi decât în rochiile alea care te fac mare”, ”Arăți suer bine”, ”Arati foarte bine,felicitari pentru muntele de ambitie de care dai dovadă!”, i-au transmis internauții.

Oana Roman a slăbit 20 de kilograme într-un an

Vedeta a trecut printr-o transformare evidentă din punct de vedere fizic în ultimul an, reușind să dea jos nu mai puțin de 20 de kilograme.

Anul trecut, pe contul ei de socializare, Oana Roman a explicat exact cum a reușit să se transforme total în ultimul an. ”Transformare realizata intr-un an. Nu o luna, 2, 3. FARA OPERAȚIE , FARA EDITARE LA POZE. DOAR CU PROCEDURI DE REMODELARE CORPORALA, DIETA…TOATE IMPREUNA… REZULTAT: MINUS 20 KG , MINUS 14 CM IN TALIE SI ȘOLDURI”, le-a mărturisit Oana Roman celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

În urmă cu ceva timp, Oana Roman se declara foarte fericită că a ajuns să poarte haine mărimea M de la XXL. ”Am 42-44 la haine, iar înainte purtam de la 48-50. De la XXL, am ajuns la M. Mă simt foarte bine. Am o senzație foarte frumoasă când văd că mă încap haine de alt gen”, a declarat Oana Roman în urmă cu câteva luni.

Oana Roman a divorțat anul acesta

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit.

Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021.

După ce au divorțat oficial, Oana Roman și Marius Elisei au făcut declarații împreună.

citește și...