FOTO / Cum arăta Maria Dragomiroiu la 17 ani. Imagini de colecție cu interpreta de muzică populară

23.05.2022, 10:47
FOTO / Cum arăta Maria Dragomiroiu la 17 ani. Imagini de colecție cu interpreta de muzică populară
FOTO / Cum arăta Maria Dragomiroiu la 17 ani. Imagini de colecție cu intepreta de muzică populară

Cântăreața de muzică populară Maria Dragomiroiu, în vârstă de 66 de ani, le-a făcut o surpriză celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Artista de folclor a dat publicității numeroase fotografii din urmă cu ani. printre acestea, și câteva de pe vremea când era la liceu și avea doar 17 ani. Era, la acea vremer, de o frumusețe răpitoare.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate și mai îndrăgite cântărețe de muzică populară. La începutul acestui an, aflată în America, Maria Dragomiroiu și-a surprins fanii din mediul online cu mai multe fotografii în care apare la plajă, sumar îmbrăcată. Imaginile respective au stârnit un val de reacții în mediul online, unii internauți complimentând-o pe artistă, în timp ce alții au criticat-o. Creatorul de modă Cătălin Botezatu a comentat în termeni laudativi apariția Mariei Dragomiroiu în costum de baie.

Acum, artista de folcorr a dat publicității, ăe contul săi de facebook, mai multe fotografii de colecție, în care apare așa cum arăta în vremea liceului, la vârsta de 17 ani, dar și la vârrsta de 24 de ani, pe vremea când începuse să fie cunoscută.

Cum arăta Maria Dragomiroiu la 17 ani.  ”Clipe din viața mea”

”Clipe din viața mea. Să ne bucurăm de toate clipele vieților noastre și să-i mulțumim bunului Dumnezeu pentru ele!”, a notat Maria Dragomiroiu în dreptul fotografiilor de colecție.
Maria Dragomiroiu, la vârsta de 17 ani
Maria Dragomiroiu in 1972 la Festivalul Maria Tănase de la Craiova
Maria Dragomiroiu, la 24 de ani
Imaginile cu artista așa cum arăta cu ani în urmă au primit mii de aprecieri din partea internauților.

Maria Dragomiroiu e căsătorită cu Bebe Mihu

În plan personal, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu formează un cuplu din anul 1985 și s-au căsătorit în anul 1991. Au împreună 30 de ani de mariaj. Impresarul a dezvăluit că a fost cucerit de Maria Dragomiroiu când a văzut-o la televizor.

„Eu am văzut-o la televizor și mi s-au lipit ochii de ecran. Am văzut-o prima oară în 1978 – 1979. În 1985 și relația mea și a Mariei au început să scârțăie. Apoi ne-am apropiat muncind împreună. Dar la mine a fost dragoste la prima vedere. A rămas de când am văzut-o prima oară”, a detaliat acesta.

„El n-a avut curaj decât foarte târziu să-mi spună ce simțea. El era rușinos, timid așa în relație”, a adăugat partenera sa de viață.

Bebe Mihu a afirmat că secretul unei relații reușite este respectul. În căsnicia lor, Bebe Mihu a afirmat că soția sa, Maria Dragomiroiu este cea care lasă de la ea, el fiind mai temperamental. „Eu sunt un săgetător mai iute în relație, dar ea lasă de la ea. Ea este omul căruia îi place armonia. Să fie înțelegere. Să nu existe discuții în contradictoriu. (…) Și, în primul rând, respectul ăsta nu trebuie să dispară. Dacă nu respecți omul de lângă tine …”, a explicat Bebe Mihu.

citește și...