FOTO / Ce spune Cătălin Botezatu despre apariția în costum de baie a Mariei Dragomiroiu. ”Le dă clasă pițipoancelor!”

19.01.2022, 13:26
FOTO / Ce spune Cătălin Botezatu despre apariția în costum de baie a Mariei Dragomiroiu. ”Le dă clasă pițipoancelor!”
FOTO / Ce spune Cătălin Botezatu despre apariția în costum de baie a Mariei Dragomiroiu. ”Le dă clasă pițipoancelor!”

Interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu, învârstă de 66 de ani, a postat, pe o rețea de socialiazare, mai multe fotografii din vacanța sa în America. În imagini, vedeta apare la plajă, în costum de baie. Apariția a stârnit un val de comentarii. Designerul Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, și-a spus părerea despre fotografiile respective: ”Le dă clasă pițipoancelor!”.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate și mai îndrăgte cântărețe de muzică populară. În plan personal, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu formează un cuplu din anul 1985 și s-au căsătorit în anul 1991. Au împreună 30 de ani de mariaj.

În urmă cu câteva zile, aflată în America, Maria Dragomiroiu și-a surprins fanii din mediul online cu mai multe fotografi în care apare la plajă, sumar îmbrăcată. Imaginile respective au stârnit un val de reacții în mediul online, unii internauți complimentând-o pe artistyă, în timp ce alții au criticat-o. Creatorul de modă Cătălin Botezatu a comentat apariția mariei Dragomiroiu în costum de baie.

Ce spune Cătălin Botezatu despre apariția în costum de baie a Mariei Dragomiroiu. ”E de dat de exemplu generațiilor de acum care au încă de la 20 de ani au fundul căzut”

”Poza cu Maria Dragomiroiu este una bună de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generațiilor de acum care au încă de la 20 de ani au fundul căzut. Le dă clasă pițipoancelor! Cred că Maria apelează la o alimentație foarte sănătoasă, dar cred că face și sport, are musculatură tonifiată, se vede!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru playtech.ro.

”Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru. Este aproape imposibil ca, la 66 de ani, să ai o podoabă capilară atât de frumoasă. Este foarte greu de întreținut, firul este lung și des. Maria Dragomiroiu ar putea face lesne reclamă la șampon. Este un exemplu viu că se poate ca, la 66 de ani, să arăți impecabil. Mă refer la ținută, la atitudine, la trup, are un corp desăvârșit, un tonus bun”, a completat acesta.

 

citește și...