Cum s-au cunoscut Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu. ”Mi s-au lipit ochii de ecran”

30.09.2020, 16:16
Cum s-au cunoscut Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu. ”Mi s-au lipit ochii de ecran”
Cum s-au cunoscut Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu. ”Mi s-au lipit ochii de ecran”

Interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu și soțul ei, impresarul Bebe Mihu, au făcut dezvăluiri din povestea lor de dragoste. Cei doi au povestit cum s-au cunoscut și care este secretul mariajului lor.

Maria Dragomiroiu și partenerul ei de viață, Bebe Mihu, au fost invitați la emisiunea ”Vorbește lumea”, moderată de Cove și Adela Popescu la Pro TV. cei doi au făcut mărturisiri despre povestea lor de dragoste.

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu formează un cuplu din anul 1985 și s-au căsătorit în anul 1991. Au împreună 29 de ani de mariaj.

„Fiind amândoi la a doua căsnicie, am zis, Doamne, haide mai întâi să ne cunoaște. Pentru că este un pas foarte important într-o viață.

Eu am fost plecată în America după Revoluție. Am stat o lună și jumătate în Los Angeles. Am zis gata, când ajung acasă mă căsătoresc cu Bebe. Am luat și verighete”, a povestit Maria Dragomiroiu, potrivit revistei Unica.

Bebe Mihu a completat:

„S-a întors din turneu, din L.A. Și îți dai seama, când am văzut-o cu verighetele, am zis stai puțin, trebuie să mergi la mama și la tata să mă ceri”.

Impresarul a dezvăluit că a fost cucerit de Maria Dragomiroiu când a văzut-o la televizor.

„Eu am văzut-o la televizor și mi s-au lipit ochii de ecran. Am văzut-o prima oară în 1978 – 1979. În 1985 și relația mea și a Mariei au început să scârțăie. Apoi ne-am apropiat muncind împreună. Dar la mine a fost dragoste la prima vedere. A rămas de când am văzut-o prima oară”, a detaliat acesta.

„El n-a avut curaj decât foarte târziu să-mi spună ce simțea. El era rușinos, timid așa în relație”, a adăugat partenera sa de viață.

Care este secretul căsnicie dintre Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu

Bebe Mihu a afirmat că secretul unei relații reușite este respectul. În căsnicia lor, Bebe Mihu a afirmat că soția sa, Maria Dragomiroiu este cea care lasă de la ea, el fiind mai temperamental.

„Eu sunt un săgetător mai iute în relație, dar ea lasă de la ea. Ea este omul căruia îi place armonia. Să fie înțelegere. Să nu existe discuții în contradictoriu. (…) Și, în primul rând, respectul ăsta nu trebuie să dispară. Dacă nu respecți omul de lângă tine …”, a explicat Bebe Mihu.

citește și...