Loredana Groza spune secretul căsniciei de 22 de ani pe care o are cu Andrei Boncea. ”Asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat”

26.09.2020, 15:59
Loredana Groza spune secretul căsniciei de 22 de ani pe care o are cu Andrei Boncea. ”Asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat”
Loredana Groza spune secretul săcniciei de 22 de ani pe care o are cu Andrei Boncea. ”Asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat”

Loredana Groza a făcut declarații despre relația pe care o are cu partenerul ei de viață, Andrei Boncea, cu care este căsătorită de 22 de ani.

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Loredana Groza a făcut dezvăluiri despre mariajul său într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva.

Artista a afirmat că a contat foarte mult că soțul său, Andrei Boncea, nu a fost niciodată gelos.

”Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!”, a mărturisit vedeta.

Loredana Groza a dezvăluit și care este secretul unei relații longevive.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a adăugat binecunoscuta cântăreață.

Florin Călinescu este nașul de cununie al Loredanei Groza

Celebrul Florin Călinescu este nașul de cununie al Loredanei Groza.

„Dintre toate amintirile, pe locul întâi rămâne în sufletul meu faptul că ne-am legat spiritual. Loredana s-a măritat cu Andrei Boncea, i-am dus la biserică, le-am botezat copilul… Este o relaţie specială. De la frânturi de conversaţii până la mâncat, de la armonie şi veselie pînă la momentele de cumpănă, prin care poate trece oricine.

Toate se adună precum o poveste fără sfârşit. Ca naş, întotdeauna vrei să îi ajuţi cu un sfat bun. Suntem într-o relaţie de prietenie şi ne bucurăm de momentele frumoase ale vieţii, şi în cele mai încordate ne sfătuim”, spunea Florin Călinescu despre celebra sa fină, Loredana Groza, într-un interviu pentru jurnalul.ro.

citește și...