FOTO / Maria Dragomiroiu, la plajă. Nu s-a mai afișat așa în fața fanilor!

17.01.2022, 15:02
FOTO / Maria Dragomiroiu, la plajă. Nu s-a mai afișat așa în fața fanilor!
FOTO / Maria Dragomiroiu, la plajă. Nu s-a mai afișat așa în fața fanilor!

Interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu, învârstă de 66 de ani, a postat, pe o rețea de socialiuzare, mai multe fotografii din vacanța sa în America. În imagini, vedeta apare așa cum rareori s-a afișat în fața fanilor. Maria Dragomiroiu și-a etalat formele la plajă, sumar îmbrăcată. Postarea a adunat numeroase aprecieri din partea internauților.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate și mai îndrăgte cântărețe de muzică populară. În plan personal, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu formează un cuplu din anul 1985 și s-au căsătorit în anul 1991. Au împreună 30 de ani de mariaj.

Aflată în America, Maria Dragomiroiuu și-a surprins fanii din mediul online cu mai multe fotografi în care apare la plajă, sumar îmbrăcată.

Maria Dragomiroiu, la plajă. fanii au reacționat

”13 ianuarie 2022, la plajă în Miami!”, a notat artista în dreptul fotografiilor.

Postarea Mariei Dragomiroiu a primit numeroase aprecieri din partea internauților, dar ș numeroase comentarii. ”Oooo! Ești superbă!”, ”Foarte frumos,dar ce ne facem cu pensia amărîtă…. o ajunge???”, ”Vacanta plăcută!”, ”Doamne, nu pot sa cred cât de bine arătați!!”, ”Da…. o respect foarte mult ca artist, fiecare face, ce vrea in viata personala, dar, parca era bine, odata cu varsta, si putina decenta”, ”Minunată”, ”Eu cred că una si aceeasi persoana care plângea pe la televiziuni că are pensia mică!!!!A a primit pensie specială .Fiecare om are dreptul la vacanțe, a muncit o viață e normal,… normal este ieri plângi că nu ai si azi mă saluți din nu stiu ce insulă…”, ”Sunteți o femeie foarte frumoasa!”, ”Aoleuuuu…. vă ajunge pensia sau vă trimitem noi la întoarcere?”, sunt mesajele primite de Maria Dragomiroiu în mediul online.

Experiența neplăcută prin care a trecut Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu a dezvăluit în urmă cu ceva timp, la Antena Stars, ce i s-a întâmplat la un eveniment la care cânta. A mers printre mese și a atins cu părul o lumânare aprinsă într-un sfeșnic. ”Cântam și aveam negative și mergem și aveam spectacole în Germania și eu care nu stau pe scenă niciodată m-am dus printre lume, eu pun toată lumea să cânte, și odată intrând în priza spectacolul am întins peste o masă, pe fiecare era un sfeșnic cu o lumânare, și părul a venit deasupra lumânării și părul a luat foc. (…) Acel domn mi-a trecut părul printre palme și s-a stins, dar a rămas un miros”, a spus artista.

Maria Dragomiroiu a explicat la un moment dat cum a explicat cum își îngrijește părul: ”De ani de zile mă spăl o dată pe săptămână cu şampon şi cu balsam, dar eu ştiu cum trebuie. Îl spăl în lighean, fără să îl încurc, mai mult îl mângâi, îl spăl doar de sus în jos, arunc apa, pun altă apă şi iar dau cu şampon, nu foarte mult, dar să se facă spumă şi cu spuma aia doar îl frec cu blândeţe de sus în jos, de la rădăcina spre vârf şi dau cu apă cu spumă şi tot aşa, iar arunc apă şi apoi mă clătesc foarte bine cu duşul până simt că este foarte bine clătit. Apoi îi pun balsam, tot în lighean, cu puţină apă îl omogenizez foarte bine”.

citește și...