Adda, amănunte neștiute din mariajul cu Cătălin Rizea. ”Diferența este că eu recunosc”

09.09.2020, 12:38
Adda, amănunte neștiute din mariajul cu Cătălin Rizea. ”Diferența este că eu recunosc”
Adda, amănunte neștiute din mariajul cu Cătălin Rizea. ”Diferența este că eu recunosc”

Cântăreața Adda a făcut dezvăluiri din relația pe care o are cu partenerul ei de viață, Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil.

Adda a vorbit despre gelozia din cuplu, afirmând că atât ea, cât și soțul ei sunt geloși.

”Amândoi suntem geloşi uneori. Diferența este că eu recunosc”, a declarat Adda pentru revista Viva.

Cântăreața a recunoscut că ea este mai temperamentală, în timpă ce soțul ei este foarte diplomat.

”Noi gândim la fel în 99% din cazuri. Însă el este mai disciplinat şi mai diplomat pentru că a fost sportiv. Eu sunt o artistă zăpăcită şi nu îmi poate tăcea gura când mi se pune pata pe ceva. El ştie cum să dreagă situația cu mult calm, chiar dacă îi vine să urle”, a spus artista.


Adda a dezvăluit și ce anume îi place, dar și ce nu la partenerul ei de viață.

”Îl ador cu totul. E iubitor, protector. E minunat, însă uneori este foooooarte cicălitor. Mă întreabă sau îmi spune de 150 de ori acelaşi lucru”, a completat cântăreața.

Au participat la ”Asia Express”

Adda și partenerul ei de viață, Cătălin Rizea, au fomat una dintre cele mai controversate echipe din cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. La concursul respectiv, cei doi s-au clasat în primele trei echipe, competiția fiind câștigată de echipa formată din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Cătălin Rizea a explicat că nu au existat echipe la concurs cu care să nu se înțeleagă.

”Nu am avut o echipă care nu ne-a plăcut în mod deosebit, i-am respectat pe toţi în egală măsură, dar contrele au apărut în funcţie de stilul lor de joc: unii ne tachinau, alţii ne considerau slabi, deşi aveam performanţe în competiţie şi cred că făceau asta tocmai pentru a ne intimida. Nu am urât pe nimeni”, a afirmat soțul Addei într-un interviu.

citește și...