FOTO / Câte operații estetice are Daniela Crudu. ”Normal că o să mai fac și altele”

23.05.2021, 12:16
FOTO / Câte operații estetice are Daniela Crudu. ”Normal că o să mai fac și altele”
FOTO / Câte operații estetice are Daniela Crudu. ”Normal că o să mai fac și altele”

Daniela Crudu a vorbit despre operațiile estetice pe care le are.

De-a lungul anilor, Daniela Crudu a recurs la mai multe intervenții estetice. De curând, aceasta a decis să-și opereze bustul pentru a treia oară. Ulterior, aceasta a recurs la o nouă intervenție estetică, pentru a arăta exact așa cum își dorește. De data aceasta, bruneta a vrut să scape de grăsimea de pe coapse. “Mi-am făcut o liposucție în zona coapselor interne. Medicul mi-a scos 150 ml de grăsime de acolo și gata. Am fost anesteziată total, nu m-a durut deloc. Doar că, după operație, am stat două săptămâni fară alcool și sex. E greu de lucrat zona coapselor la sală. Și când aveam 45 de kilograme tot urât se vedea. Aveam eu complexul ăsta, ieșea prin pantalonii scurți grăsimea. Am o săptămânâ de la operație și se mai văd încă vânătăile”, a declarat Daniela Crudu, la „Xtra Night Show”, potrivit click.ro.

Bruneta a explicat și câte operații estetice are: „Am până acum cinci operații cu totul, din care trei numai la sâni. Normal că o să mai fac și altele. Ce apare nou, eu îmi fac”.

Daniela Crudu are un nou iubit

Daniela Crudu a dezvăluit că are un nou iubit. Aceasta a mărturisit că este încă terorizată de fostul iubit croat, cu care a fost implicată într-un imens scandal. ”Nu, nu vreau să mă mărit. Să devin milionară, da. Sunt singură în pozele din Kairo, păi normal, nu știi că nu se pune… Da, am iubit, să zic. Să zic că da, să sperăm că nu. Secret”, a spus bruneta, citată de spynews.ro.

„De croat nu mă mai interesează. Nu-l mai halesc. Să nu-i mai văd fața ăluia niciodată. Am văzut poze vechi cu el prin telefon și am avut o stare proastă. Nu vreau să-l mai văd în viața mea. Îl urăsc! M-a căutat non-stop și în martie m-a căutat. Mă caută non-stop. Cum să mă întorc la el? Îmi dă mesaje de pe conturi false pe Instagram încontinuu. Nu vreau să-i mai văd mecla ăstuia imediată. Pentru mine nu mai există acest om. E un om rău, urât. Nu știu de ce nu mi-am dat seama de la început, de obicei am un feeling la oameni. M-a luat valul, așa. Nu am avut timp să ne cunoaștem că noi stăteam doar în vacanță”, a afirmat ea.

„Asta l-a speriat (n.r. că este cunoscută). Am fost la ski, la Poiană, și când a văzut că toată lumea făcea poze cu mine a zis: „ce se întâmplă aici? ești cunoscută în zona asta”. I-am zis că da. După aia am fost în Bosnia Herțegovina și după ne-am întors și am intrat pe la Vamă și mă cunoșteau și acolo. El credea că sunt vedetă pe Instagram, apoi i-am zis. A rămas mască, nu a reacționat, dar când am venit aici la club aici împreună, au venit niște băieți să-mi dea o șampanie la masă și s-a enervat atunci și de acolo a început scandalul”, a adăugat vedeta.

Daniela Crudu, dezvăluiri despre sora ei

Daniela Crudu a făcut, la emisiunea ”Xtra Night Show”, dezvăluiri și despre sora ei, Ana-Maria Crudu.  Aceasta a dezvăluit că sora ei s-a mutat din țară.

”Sora mea s-a mutat. Nu am cum să spun, că nu mă lasă să spun. Nu mai e în țară, a plecat și m-a lăsat singurică acum, dar mă descurc eu. Nu știu dacă mai vine. S-a mutat în Suedia”, a spus bruneta, conform sursei citate anterior.

„Am suferit. Îți dai seama că mi-e greu fără ea, dar să știi că mi-e mai bine că acum sunt un pic mai responsabilă, de nevoie. De exemplu, ies și trebuie să am mai multă grijă și la petrecere zic că nu mai are cine să vină să mă ia. Îi dădeam share location să vină să mă ia”, a completat Daniela Crudu.

Daniela Crudu, una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc

 

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictoriale incendiare în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlăcița”, ”Poftiți pe la noi”, ”Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” și ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

În ultima perioadă de timp, Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor. La începutul anului trecut, vedeta a fost implicată într-un imens scandal cu fostul iubit croat.  Atunci, Daniela Crudu a ajuns la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale.

citește și...