Daniela Crudu, bătută de iubitul croat din cauza lui Gabi Bădălău? Amănunte incendiare despre relația celor doi

22.08.2020, 13:34
Daniela Crudu, bătută de iubitul croat din cauza lui Gabi Bădălău? Amănunte incendiare despre relația celor doi
Daniela Crudu, bătută de iubitul croat din cauza lui Gabi Bădălău? Amănunte incendiare despre relația celor doi

Relația dintre Daniela Crudu și Gabi Bădălău avansează cu pași repezi! Bruneta s-ar fi mutat deja în vila fostului soț al Claudiei Pătrășcanu, după ce au revenit din vacanță. Deși apropiații lor susțin că relația celor doi nu va rezista, iată însă că lucrurile stau cu totul altfel.

Daniela Crudu și Gabi Bădălău se cunoșteau de mai multă vreme și se conversau, deși ambii erau implicați în alte relații. De asemenea, fosta asistentă tv ar fi fost bătută de iubitul croat din cauza lui Gabi Bădălău, scrie Wowbiz.

Daniela Crudu era în tatonări cu Gabi Bădălău de ceva timp

Se pare că fostul partener al brunetei ar fi prins-o pe aceasta cu mesaje compromițătore de la Gabi Bădălău.

‘Cică iubitul care a bătut-o pe Daniela Crudu ar fi văzut niște mesaje de la Bădălău pe telefonul ei. Vorbeau încă de pe atunci, iar acest lucru i-a provocat gelozia, iar bătaia pe care a luat-o Cruduța nu a fost venită chiar din senin’, au declarat apropiații Danielei Crudu pentru sursa citată mai sus.

Sora Danielei mărturisea că nu știe motivul pentru care a izbucnit scandalul între brunetă și bărbatul croat, Seco Dubravko.

‘Nici noi nu înțelegem de ce a bătut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o ceartă aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu băutură, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restricție acum, să sperăm că lucrurile se vor așeza. Daniela este, acum, mai bine și la nivel psihic, dar tot este șocată de ceea ce s-a petrecut.

Daniela este, acum, ceva mai bine. E adevărat că este vânătă, este umflată la față, că nasul i-a fost afectat și o mai supără, dar, din fericire, nu mai are alte dureri. Adică, la corp, este ceva mai bine acum’, spunea Ana la începutul acestui an.

În luna februarie, Daniela Crudu a trecut prin momente șocante, după ce a fost bătută crunt de partener. Tânăra a fost chiar nevoită să alerge desculță prin zăpadă pentru a scăpa de mânia iubitului croat.

A divorțat din cauza brunetei

În plus, Gabi Bădălău ar fi divorțat de Claudia Pătrășcanu tot din cauza Cruduței.

‘Claudia a simțit ceva, mai ales că i s-a spus că fosta ei colegă din Antena ar avea ceva de-a face cu Bădălău. El nu a recunoscut nimic, pe atunci, dar tot la divorț s-a ajuns, atunci când Claudia Pătrășcanu a anunțat că nu mai supotă relațiile extraconjugale ale soțului ei’, au mai declarat apropiații.

Solista l-a acuzat pe Gabi Bădălău că a înșelat-o și umilit-o în repetate rânduri.

‘Primesc foarte multe mesaje în care sunt întrebată “cum de nu am ajuns la o înțelegere amiabilă cu tatăl copiilor mei?! Și de ce vreau instanță?! Oameni buni … Eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri!!! Tatăl lor este cel care a decis că-și dorește că divorțul nostru să aibă loc prin instanță!

De fiecare dată când ajunge de prin cluburi sau de prin vacanțele pe care și le petrece cu diverse “doamne” , îmi trimite mesaje de amenințare și intimidare, că instanța va decide în favoarea lui! Mă întreb și eu, cum probabil că vă întrebați și mulți dintre voi care citiți aceste rânduri acum, cum știe el deja ce va decide instanța???’, a fost mesajul scris de vedetă pe rețelele de socializare.

citește și...