De câte ori și-a operat bustul Daniela Crudu. Ce spune despre alte intervenții estetice

18.02.2021, 11:22
De câte ori și-a operat bustul Daniela Crudu. Ce spune despre alte intervenții estetice
De câte ori și-a operat bustul Daniela Crudu. Ce spune despre alte intervenții estetice

Daniela Crudu a dezvăluit de câte ori și-a operat bustul. De asemenea, bruneta a vorbit și despre alte intervenții estetice pe care ar vrea să și le facă.

De curând, fosta asistentă de televiziune Daniela Crudu s-a lăsat din nou pe mâna medicului estetician. Focoasa brunetă și-a schimbat silicoanele. Acesta a fost prezentă în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, unde a dezvăluit de câte ori și-a operat bustul. „Nu mă mai operez la sâni. Am trei operații la sâni. O să îmi mai fac intervenții, dar nu știu încă ce, mă mai uit să văd ce apare nou pe piață”, a declarat acesta, notează spynews.ro.

„Am vrut să le schimb forma. Dar nu sunt așa de mari. În timp o să se mai lase, acum sunt proaspăt operată, au trecut abia două săptămâni. Nu sunt pentru orice tip de fată. Mă plictisisem de forma aia rotundă”, a completat ea.

Daniela Crudu, despre căsătorie și copii

La aceeași emisiune, Daniela Crudu a vorbit despre căsătorie și despre eventualitatea de a deveni mămică.

„Nu vreau să mă mărit. Nu îmi place ideea asta. Nu vreau să mă leg așa de cineva. Nu mă văd căsătorită. Vreau să văd, să cunosc, să mă distrez, îmi place să fiu libertină”, a spus bruneta.

„Vreau copii, adică dacă e să se întâmple așa, îi păstrez, normal. Dar sper să fie bărbatul frumos să iasă și copiii frumoși”, a adăugat ea.

 

Cine este Daniela Crudu

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictorialeincendiare în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlăcița”, ”Poftiți pe la noi”, ”Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” și ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

În ultima perioadă de timp, Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor. La începutul anului trecut, vedeta a fost implicată într-un imens scandal cu fostul iubit croat.  Atunci, Daniela Crudu a ajuns la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale.

citește și...