FOTO. Daniela Crudu, cu silicoanele la vedere. Vedeta i-a înnebunit pe toți cu formele sale

14.01.2021, 14:08
FOTO. Daniela Crudu, cu silicoanele la vedere. Vedeta i-a înnebunit pe toți cu formele sale
Daniela Crudu, cu silicoanele la vedere. Vedeta i-a înnebunit pe toți cu formele sale

Daniela Crudu face ce face și tot în centrul atenției este! Bruneta a încins din nou imaginația fanilor, după ce a postat pe Instagram câteva fotografii cu ea aproape goală. 

Daniela Crudu este una dintre cele mai sexoase vedete din showbiz. Fosta asistentă tv știe să se pună în valoare, în cel mai provocator mod posibil. Cele mai recente imagini cu bruneta i-a înnebunit pe toți.

Daniela Crudu și-a scos silicoanele la înaintare

Tânăra s-a afișat cu bustul generos la vedere, iar silicoane aproape că i se distingeau la perfecție prin rochița neagră din plasă. Vedeta nu s-a sinchisit și le-a arătat și fundul bombat fanilor săi. Ca deobicei, Daniela Crudu a primit sute de aprecieri din partea admiratorilor.

‘Ce sâni superbi ai / Pari destul de provocatoare / Frumusețe’, sunt doar unele dintre reacțiile fanilor de pe Instagram.

Daniela Crudu, de nerecunoscut după operații estetice

Anul trecut, vedeta a împlinit 31 de ani, dar este total schimbată față de acum un deceniu. Daniela Crudu și-a operat nasul, și-a făcut o operaţie estetică în zona bărbiei, dar şi o modificare accentuată a formei sprâncenelor.

Pentru a-și subția talia, Daniela Crudu a suferit o operație complexă, numită liposculptură. De asemenea, Cruduța a apelat și la diverse tratamente care să-i amelioreze cearcănele şi pungile de sub ochi.

Pentru a ajunge la rezultatele dorite, vedeta Antenei 1 a fost nevoită să scoată din buzunar în jur de 25.000 de euro.

‘Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea.

Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele’, declara Daniela la Antena Stars, în urmă cu mai bine de doi ani.

citește și...